Saturday, June 10, 2017

CANAVES OIA HOTEL & SUITES

Η συγκλονιστική εμπειρία ζωής στην «καρδιά» της Οίας

Λαξευμένες στην κατάλευκη λοφοπλαγιά, παραδοσιακές Κάναβες του 17ου αιώνα έχουν μεταμορφωθεί σε πολυτελείς σουίτες 

 η Σαντορίνη, την τελευταία δεκαετία, έχει ξεφύγει από την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και έχει αναδειχθεί σε «παγκόσμιο» νησί και ονειρικός προορισμός εκατομμυρίων ανθρώπων του πλανήτη. Το σημαντικότερο ίσως για την Ελλάδα είναι ότι επενδύονται εκατομμύρια κάθε χρόνο στην τουριστική ανάπτυξη, χωρίς παρ’ όλα αυτά να αλλοιώνεται το απαράμιλλο φυσικό κάλλος του νησιού, γεγονός που αναδεικνύεται και μέσα από τα δεκάδες αφιερώματα που γίνονται στον διεθνή Τύπο. Πρόσφατο μάλιστα παράδειγμα αποτελεί ένα από τα πραγματικά στολίδια της Οίας, το 5άστερο Canaves Oia, που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του THE HOT LIST 2017, της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βίβλου Conde Nast Traveller.
Το ξενοδοχείο Canaves Oia Hotel, που ανήκει από το 1985 στην οικογενειακή επιχείρη του Γιάννη Χαϊδεμένου και σήμερα επικεφαλής της είναι ο Μάρκος, βρίσκεται σε ένα από τα ψηλότερα σημεία της Σαντορίνης. Λαξευμένες στην κατάλευκη λοφοπλαγιά, παραδοσιακές Κάναβες (ήτοι υπόσκαφοι χώροι όπου έφτιαχναν κρασί) του 17ου αιώνα έχουν μεταμορφωθεί σε πολυτελείς σουίτες που αποπνέουν τη λαμπρότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής παράδοσης σε μια ανεπιτήδευτα εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Μετά την ανακαίνιση του 2014, οι σουίτες αποπνέουν αξεπέραστη κομψότητα με design έπιπλα από τη διάσημη Ιταλίδα σχεδιάστρια Paola Navone ενώ οι σύγχρονες ανέσεις, οι άνετοι χώροι και οι ιδιωτικές πισίνες κορυφώνουν τα επίπεδα της πολυτέλειας.
Η πρόσβαση σε όλες τις σουίτες είναι εύκολη και άνετη με λίγα σκαλιά και το ασανσέρ που φτάνει σε όλα τα επίπεδα των εγκαταστάσεων. Ο μοναδικός συνδυασμός της εκπληκτικής θέας στην Καλντέρα, η υψηλή ποιότητα φιλοξενίας και οι άψογες υπηρεσίες θα μαγέψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες σε αυτές τις πολυτελείς σουίτες στην Οία, Σαντορίνη.
Το Canaves Oia Santorini είναι ένα συγκρότημα το οποίο περιλαμβάνει το Canaves Hotel με 18 σουίτες, το Canaves Suites με 26 σουίτες και την Canaves Villa, με τρία υπνοδωμάτια και ισάριθμα μπάνια, στα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν έως 8 άτομα, απολαμβάνοντας την αυτονομία μιας πολυτελούς έπαυλης και λαμβάνοντας συγχρόνως τις υπηρεσίες και τις ανέσεις ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν υψηλή γαστρονομία στο χώρο τους, με ιδιωτικό chef και butler. Hotel, Suites και Villa ανακαινίστηκαν πλήρως τα προηγούμενα χρόνια, ενώ λειτουργεί επίσης το «spa with view» για θεραπείες. Πέρσι μάλιστα λειτούργησε για πρώτη χρονιά και η δική τους ψαροταβέρνα, ονόματι Armeni Tavern, στη μικρή παραλία ακριβώς κάτω από το συγκρότημα, η οποία προσεγγίζεται είτε πεζή είτε από τη θάλασσα.

No comments:

Post a Comment