Saturday, June 10, 2017

MICHAEL CAINE

Ποιος θα αγοράσει το υπέροχο διαμέρισμά του στο Μαϊάμι, αξίας 8,7 εκατ. δολαρίων;

Η θέα είναι συγκλονιστική

Το Μαλιμπού στην Καλιφόρνια και το Μαϊάμι στη Φλόριντα είναι τα μέρη που οι περισσότεροι χολιγουντιανοί σταρ έχουν τα πολυτελή παραθαλάσσια σπίτι τους, τα οποία συνήθως βρίσκονται μπροστά στον ωκεανό.
Ένα από αυτά τα σπίτια είναι και το υπέροχο διαμέρισμα του Michael Caine, στο οποίο ο Βρετανός ηθοποιός έχει εδώ και λίγο καιρό βάλει πωλητήριο, ζητώντας 8,7 εκατ. δολάρια. Και μπορεί το σπίτι αυτό να έχει όλες τις ανέσεις, πολυτελή διακόσμηση, με μάρμαρα και ξύλο, πολυτελή επίσης επίπλωση, 4 μεγάλα υπνοδωμάτια, 4 μπάνια με λευκά πλακάκια, αίθουσα προβολής ταινιών, πισίνα, μπάρμπεκιου, γκαράζ και γενικά ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, αυτό που εντυπωσιάζει όμως περισσότερο από όλα είναι η συγκλονιστική θέα του.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αν ο 84χρονος ηθοποιός δεν καταφέρει να το πουλήσει, μπορεί να το ενοικιάσει στην τιμή των 30 χιλιάδων δολαρίων το μήνα.
O Caine, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς, γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1933, στο Λονδίνο και έχει εμφανιστεί σε πάνω από 115 κινηματογραφικές ταινίες.
 

No comments:

Post a Comment