Wednesday, August 3, 2016

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΟΦΟΙ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΑΘΗΝΩΝ

Η δυνατότητα να προστεθούν επιπλέον όροφοι συνιστά μια κρυφή υπεραξία στο deal για την πώληση του ξενοδοχείου Χίλτον της Αθήνας.
Πρόκειται για ένα project όπου σημειώνεται κυριολεκτικά πολυεθνικό ενδιαφέρον. Ο λόγος αφορά στην πώληση του ξενοδοχείου Χίλτον της Αθήνας. Εκεί, η μεγάλη υπεραξία - πέραν της προφανούς, που είναι η μονάδα, αυτή καθ' αυτή - έχει να κάνει με το γεγονός ότι υπάρχει αναξιοποίητος συντελεστής δόμησης. Όπερ σημαίνει ότι το ξενοδοχείο μπορεί να προσθέσει κι άλλους ορόφους! Πρόκειται για μια κρίσιμη λεπτομέρεια η οποία δεν είναι ευρέως γνωστή και συνιστά κρυφή υπεραξία στο όλο deal.
Στο μεταξύ, δύο από τους βασικούς διεκδικητές του ξενοδοχείου, ο ελληνικός όμιλος ΤΕΜΕΣ (της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου) και ο τουρκικός όμιλος Ντογκούς συνενώθηκαν για τη συγκεκριμένη περίπτωση, καταθέτοντας μια, ενιαία, προσφορά.
Πού θα φτάσουν τα χτυπήματα; Πέριξ των 140 - 160 εκατ ευρώ. Η Ιονική Ξενοδοχειακή έχει στα χέρια της έκθεση που ανεβάζει σε αυτό το ποσό το προσδοκόμενο τίμημα.
Το ντίλ αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το τέλος του χρόνου.


No comments:

Post a Comment