Friday, August 19, 2016

NEO ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ


Το ύψος της επένδυσης για το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα του TOR Hotel Group που θα αποτελείται από 40 βίλες ανέρχεται σε 11 εκατ.ευρώ.
Επένδυση ύψους 11 εκατ.ευρώ για τη δημιουργία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Eagle Villas στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής έχει σε εξέλιξη ο ξενοδοχειακός όμιλος TOR Hotel Group, στον οποίο ανήκουν τα ξενοδοχεία Eagles Palace, The Excelcior και City Hotel. Το τέταρτο κατά σειρά ξενοδοχείο του ομίλου θα είναι ένα αυτόνομο συγκρότημα, χτισμένο σε έκταση 70.000 τμ ακριβώς πάνω από το ιστορικό ξενοδοχείο Eagles Palace στην Ουρανούπολη και η η λειτουργία του θα ξεκινήσει το Mάιο του 2017.
Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται τον Οκτώβριο του 2015 θα αποτελείται από 40 βίλες, εφτά διαφορετικών τύπων από 65 έως 140 τμ, κάποιες με ιδιωτικό κήπο και με μαγευτική θέα τον κόλπο του Αγίου Όρους.
Toν αρχιτεκτονικό σχεδιασμό έκανε το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο 3SK Stylianidis και το interior design η γνωστή Γαλλίδα διακοσμήτρια Fabienne Spahn.
Η 100% ελληνική επένδυση του ομίλου TOR Hotel Group της οικογένειας Τορνιβούκα θα προσφέρει 70 νέες θέσεις εργασίας και θα συμβάλει σημαντικά στην τουριστική προβολή της Χαλκιδικής. «Στόχος μας είναι μόνο η ποιότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι το Eagles Palace και oι Eagles Villas θα καθιερωθούν ως καθ’αυτοί προορισμοί για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν», υπογραμμίζει ο CEO του ομίλου, Κωνσταντίνος Τορνιβούκας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι υπερσύγχρονες βίλες αποτελούν την ιδανική επιλογή για ζευγάρια ή οικογένειες και είναι εξοπλισμένες με θερμαινόμενες πισίνες, kitchenettes, wifi, satellite tv, radio, mini bar και διακοσμημένες σε απαλά χρώματα.
Οι Eagles Villas προσφέρουν επίσης buttler service, ολοήμερο room service, laundry service καθώς και 24ωρο club car service. Επιπλέον, το resort παρέχει στους επισκέπτες του θερμαινόμενες πισίνες, εσωτερική και εξωτερική, πισίνα ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά, θέατρο, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, δύο γήπεδα τέννις καθώς και μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για κάθε γούστο.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στα δύο εστιατόρια του Eagles Villas, να απολαύσουν signature cocktails στα δύο μοντέρνα μπαρ καθώς και να χρησιμοποιήσουν όλες τις εγκαταστάσεις του Eagles Palace, όπως το πολυβραβευμένο Elemis Spa, τα 4 εστιατόρια και μπαρ, το πιστοποιημένο από την Padi καταδυτικό κέντρο, το κέντρο θαλάσσιων σπορ καθώς και την ιδιωτική παραλία με τα καταγάλανα νερά και τη γαλάζια σημαία.







No comments:

Post a Comment