Monday, August 29, 2016

Ανανεώνεται η συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo 
με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Στην ανανέωση της στρατηγικής τους συνεργασίας για την επόμενη διετία προχωρούν η ΔΕΘ-Helexpo και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, μετά την ιδιαίτερα δημιουργική και επιτυχημένη κοινή πορεία τους τα τελευταία χρόνια. 
Η ανανεωμένη συνεργασία με τον ηγέτη του χρηματοπιστωτικού κλάδου της χώρας έχει ως στόχο τη στήριξη των δράσεων του εθνικού εκθεσιακού φορέα, τη συμμετοχή και παρουσία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στο εκθεσιακό πρόγραμμα και στο σύνολο των εκδηλώσεων της ΔΕΘ-Helexpo, αλλά και τη διοργάνωση  κοινών δράσεων στο επιχειρηματικό και οικονομικό πεδίο.  
Η συνέχιση της συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος εντάσσεται στη στρατηγική του εθνικού εκθεσιακού φορέα για σύσφιξη των σχέσεών του με σημαντικούς οικονομικούς θεσμούς της χώρας, στην προσπάθειά του για τη δημιουργία συνεργιών και την ενίσχυση των εκθεσιακών του σκοπών. 

Ήδη η Εθνική Τράπεζα έχει συμβάλλει σημαντικά στο έργο της ΔΕΘ-Helexpo, υποστηρίζοντας τις κλαδικές εκθέσεις της εταιρείας, αλλά και κάθε προσπάθειά της που έχει ως τελικό σκοπό την ενίσχυση της τοπικής και εθνικής οικονομίας και τη στήριξη του επιχειρείν εντός και εκτός συνόρων. Τους στόχους αυτούς άλλωστε  μοιράζεται και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. 

No comments:

Post a Comment