Saturday, August 27, 2016




Η ΔΕΘ-Helexpo, με ένα μοναδικό θεματικό πάρκο,
μας ταξιδεύει στους παραμυθένιους κόσμους
του Ευγένιου Τριβιζά

Σε μια μοναδική συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, η ΔΕΘ-Helexpo ετοιμάζεται να μας εκπλήξει με ένα φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου, Έλληνα δημιουργού.
Με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρ και έντονο διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά»  θα αποκαλύψουν προς το παρόν ένα μικρό μόνο μέρος από τα σπαρταριστά μυστικά τους, κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ, προτού κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στις 24 Οκτωβρίου.
Στο περίπτερο 1 της 81ης ΔΕΘ, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να βιώσουν την εντατική προετοιμασία του πρωτότυπου αυτού θεματικού πάρκου και την αγωνία της δημιουργίας ενός μαγικού σύμπαντος.
Οι λάτρεις των παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα «επιβιβαστούν» στο «Εξπρές των Ονείρων», γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού», και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, την Καιτούλα την κοκέτα την κοτούλα, τη Λιλή την παρδαλή λεοπάρδαλη και άλλους, θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια και θα αψηφήσουν τις ραδιουργίες της Δόνας Τερηδόνας, τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι.

Η ΔΕΘ-Helexpo, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση τα προηγούμενα χρόνια δύο θεματικών πάρκων που οι επισκέπτες τους ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο, τολμά για μια ακόμη φορά να πρωτοτυπήσει, φιλοδοξώντας να μοιραστεί λίγη μόνο από την ανεπανάληπτη μαγεία των παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά με το παιδικό και όχι μόνο κοινό. Καλό ταξίδι!

No comments:

Post a Comment