Wednesday, August 31, 2016



Η MONOPOLY της Θεσσαλονίκης 
αποκαλύπτεται στην 81η ΔΕΘ

Τη δική της MONOPOLY αποκτά η Θεσσαλονίκη, που θα κάνει μάλιστα την παγκόσμια πρεμιέρα της στην 81η ΔΕΘ. Το θρυλικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ιδιοκτησιών, που έχει κρατήσει συντροφιά σε γενιές Ελλήνων, προσαρμόζεται στα δεδομένα της Θεσσαλονίκης και παίρνει τη μορφή της. Μνημεία, ξενοδοχεία, γνωστά κτίρια της πόλης, αθλητικά κέντρα και φυσικά το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης αποκτούν τη θέση τους στη MONOPOLY της Θεσσαλονίκης και προσκαλούν τους παίκτες να κάνουν... παιχνίδι. Μέχρι σήμερα το περιεχόμενο του παιχνιδιού κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό από τους δημιουργούς της MONOPOLY Thessaloniki, τη Winning Moves, που θα το αποκαλύψουν όμως στις 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, ενώπιον χιλιάδων ατόμων. 

Οι τοπικές εκδοχές της MONOPOLΥ δημιουργούνται εδώ και 16 χρόνια και μέχρι στιγμής το παιχνίδι έχει πάρει τα δικαιώματα σε 103 χώρες. Η Winning Moves δημιουργεί διάφορες ειδικές εκδόσεις της MONOPOLY (περιφερειακές και πόλεων), έχοντας εξασφαλίσει τα δικαιώματα από την Hasbro. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε μια τέτοια εκδήλωση. Η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, θα έχει στο εξής ένα εξαιρετικό σουβενίρ, για το οποίο οι Θεσσαλονικείς θα είναι υπερήφανοι. Και τι καλύτερο από το να μοιραστούμε το νέο με τους πάνω από 200.000 επισκέπτες που περιμένουμε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ» σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης.   


Από την πλευρά του ο διευθυντής ανάπτυξης της MONOPOLY στην Winning Moves, κ. Lazar Vukovic, αναφέρει: «Από τη στιγμή της αρχικής μας ανακοίνωσης τον Μάιο ότι θα δημιουργούσαμε MONOPOLY για τη Θεσσαλονίκη, η διεθνής συμμετοχή σε αυτό το πρότζεκτ αποδείχθηκε απίστευτη.Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που φτιάξαμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι το οποίο είναι τοπικό αλλά και διεθνές την ίδια στιγμή. Το να δώσουμε σε αυτό το προϊόν ζωή, στη Θεσσαλονίκη, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία».  

No comments:

Post a Comment