Wednesday, August 24, 2016


Τα αερόστατα της ΔΕΘ ξεκινούν το ταξίδι τους

Η 81η ΔΕΘ «πετάει» και ενώνει φέτος για πρώτη φορά με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο τις μεγαλύτερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους να επισκεφτούν την μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση από τις 10-18 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Ο στόλος από αερόστατα της ΔΕΘ, η οποία γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια από την ίδρυση της, θα προσγειωθεί από τις 29 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου σε οκτώ πόλεις της ευρύτερης περιοχής και θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να πετάξει και να νιώσει λίγη από τη «μαγεία» της 81ης ΔΕΘ.
Τα αερόστατα θα έχουν εξέχουσα θέση και κατά τη διάρκεια της έκθεσης τόσο μέσα στο εκθεσιακό κέντρο, όσο και εντός της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία για σύντομα ταξίδια στους αιθέρες σε όσους τα επιλέξουν.
Η παρουσία τους ξεκινά από τις 29 Αυγούστου στις Σέρρες (στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας) και συνεχίζουν στις 30 του μήνα στο Κιλκίς (την ίδια ώρα στο πάρκο Βενιζέλου), στις 31 στην Έδεσσα (στις 19:00 στην πλατεία Στογιαννάκη), την 1η Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στην Κοζάνη (την ίδια ώρα στην πλατεία Νίκης), στις 2 Σεπτεμβρίου στην Λάρισα (στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας), στις 3 του μήνα στην Κατερίνη (στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας), στις 4 στην Καβάλα (στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας) και ολοκληρώνουν τη διαδρομή τους στις 5 Σεπτεμβρίου στην Βέροια (στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία της Βέροιας).

Όσοι επισκεφτούν τα αερόστατα εκτός από το ενημερωτικό υλικό που θα λάβουν για την 81η ΔΕΘ, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν και σε κληρώσεις με δώρο δωρεάν πτήση με αερόστατο! Χορηγός των εκδηλώσεων με τα αερόστατα είναι η εταιρεία Μαλαματίνα.

No comments:

Post a Comment