Saturday, August 27, 2016

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

@Οι δυο πιο συγκλονιστικες φωτογραφιες που μας εκαναν να δακρυσουμε…το παιδι με το ματωμενο προσωπο που σοκαρισμενο κυταζει την αναισθητη ανθρωποτητα και τα δυο αγκαλιασμενα αδελφακια που θρηνουν το θανατο του αδερφου τους στους σεισμους της Ιταλιας
@Ο Δημητρης Παπανωτας που καθε καλοκαιρι παιρνει το τροχοσπιτο του και τον αγαπημενο του σκυλο εξερευνα γνωστες και αγνωστες γωνιες της Ευρωπης φετος,τις τελευταιες ημερες εφθασε στην Τραπεζουντα κι εψαχνε εναγωνιως την Παναγια Σουμελα για να προσκυνησει.
@Ο βασιλιας του ρουμανικου βαλς ειναι ο Ion (Iosif)Ivanovici(1845-1902) που εγινε αθανατος με το παγκοσμιως δημοφιλες ¨Τα κυματα του Δουναβεως”(Valurile Dunarii),εργο του 1880.
@Kαποτε στην TV 100 η Σισσυ Χρηστιδου παρουσιαζε με την Χριστινα Κανατακη την εκπομπη “Σιθρου”.
@Στις αρχες της δεκαετιας του 60 ο αγαπημενος σταθμος της αθηναικης νεολαιας ηταν ο αμερικανικος απο την βαση του ΕλληνικουΚαθε μεσημερι ολοι ακουγαν απο τον AFRS στα μεσαια τον Tom de Castro και την εκπομπη Teenage jukebox με σημα το Night train-Viscounts.
@Μεγαλη απωλεια για τον χωρο της μουσικης ο θανατος του Toots Thielemans.Eπαιζε φυσαρμονικα οπως κανενας αλλος.Το αριστουργημα του Bluesette.
@Mε καλεσαν χθες στον κηπο του Coffee Brothers εκει κοντα στην πλατεια της Θερμης και ηταν δροσερη,ησυχη,πολιτισμενη η  ατμοσφαιρα.
@Θυμαστε την γαλλικη ορχηστρα του Αιγυπτιου Λιβανικης καταγωγης Μπομπ ΑΖΖΑΜ(1925-2004) ,που εκανε θραυση σ’ολη την Ευρωπη και  Ελλαδα στην δεκαετια του 60 με επιτυχιες οπως Mustapha,Fais moi du couscous,C’est ecrit dans le ciel.Luna Caprese,T’aimer follement,Notre concerto.Amen twist,Tintarella di luna,Love in Portofino,Shish kebab,Oyeme mama,Dracula
@Ψευτικα λογια-λεει ο εκφωνητης “φιλοι οδηγοι”…Γιατι θα μπορουσε να ηταν εχθροι οι οδηγοι…
@Ολοι οι τηλεοπτικοι ετοιμαζουν εκπομπες για φωνητικα ταλεντα.Ουδεις αντεληφθη στην Ελλαδα οτι η δισκογραφια πεθανε και συρρικνωθηκε η παραγωγη δισκων.
@Μηνυμα απο εμας για την χρυση Αννα απο την Δραμα. Αυτοι που δεν σε καλεσαν στο προεδρικο μεγαρο εδειξαν την μικροψυχια τους.Εσυ με το χρυσο μεταλλιο σου εισαι πανω απ ‘ολους αυτους και θα σε θυμουνται, μνημονευουν ολοι οταν οι ‘παραγοντες’θα εχουν ξεχαστει.

No comments:

Post a Comment