Tuesday, September 7, 2010

Η θεσσαλονικη αποθεωνει τον Ντεμη Ρουσσο

Ηταν μια γλυκεια βραδια στο Θεατρο Γης .5.000 θεατες ολων των ηλικιων,πολλοι γονεις μαλιστα ηταν με τα παιδια τους,εζησαν υπεροχες στιγμες ακουγοντας τα καλυτερα-και αγαπημενα-τραγουδια του πιο διασημου Ελληνα τραγουδιστη στις 4 γωνιες του πλανητη.Και ο Ντεμης δεν αφησε κανεναν παραπονεμενο,αφου και τραγουδια αλλων καλλιτεχνων,που ο ιδιος αγαπα ερμηνευσε όπως Mammy blue/Sometimes when we touch/Stand by me/Can’t help falling in love with you κ.α.
Το κοινο εσπασε τα χερια του να χειροκροτα την εναρξη και το φιναλε των πιο γνωστων τραγουδιων,που υποστηριξε με κεφι ,ενθουσιασμο και ακουραστα η ορχηστρα(ντραμερ ο Βασιλης Κωνσταντινιδης των Αιντολς) και η χορωδια,που ειχε εξαιρετικες στιγμες.
Το φιναλε μετατραπηκε σε πανηγυρι,όταν μετα από προσκληση του Ντεμη οι θεατες κατεβηκαν στην πλατεια για να τραγουδησουν μαζι του την μεγαλυτερη επιτυχια της βραδιας «Ντριγκι,ντριγκι ,μανα μου».
Τα χαμογελαστα προσωπα των θεατων καθως γυρω στα μεσανυχτα εγκατελειπαν το θεατρο ηταν η μεγαλυτερη αποδειξη της επιτυχημενης συναυλιας

No comments:

Post a Comment