Monday, May 3, 2010

ΤΟ 2012 Ο ΝΕΟΣ 'ΜΠΑΤΜΑΝ'

Μπορεί να μην έχει ακόμα τίτλο, οι λεπτομέρειες να μην έχουν γίνει γνωστές, αλλά η Warner Bros., το στούντιο που βρίσκεται πίσω από τη σειρά ταινιών Μπάτμαν, ανακοίνωσε την ημερομηνία εξόδου της νέας ταινίας της σειράς. Στις 20 Ιουλίου του 2012 ο... σκοτεινός ιππότης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για αυτή τη συνέχεια. Ένα από αυτά είναι ότι τον ρόλο του Μπάτμαν θα αναλάβει και πάλι ο Κρίστιαν Μπέιλ (όπως και στα Batman Begins και Σκοτεινός Ιππότης), ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει για τρίτη φορά ο Κρίστοφερ Νόλαν.

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει φήμες για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η νέα ταινία. Οι φήμες ανέφεραν ότι ο Τζόνι Ντεπ θα αναλάμβανε τον ρόλο του Riddler και ο Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν εκείνον του Πιγκουίνου, ενώ η νέα ταινία δεν αποκλείεται να εμφάνιζε μια παλιά... αγαπημένη: την Catwoman.

Όλα αυτά μοιάζουν να μην επιβεβαιώνονται, ωστόσο, και το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι ο Τζόναθαν Νόλαν, αδελφός του Κρίστοφερ, έχει αναλάβει να γράψει το σενάριο.

Το 2012 ο Μπάτμαν θα «κονταροχτυπηθεί» με τους Avengers, όπου τις δυνάμεις τους ενώνουν ο Iron Man (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ), ο Κάπτεν Αμέρικα (Κρις Έβανς), ο Νικ Φιούρι (Σάμιουελ Λ.Τζάκσον) και πιθανώς ο Μπρους Μπάνερ/Χαλκ (Έντουαρτ Νόρτον).

No comments:

Post a Comment