Friday, March 29, 2019

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.             29/3/19

@MOΛΟΝΟΤΙ  υπηρχε επισημη ανακοινωση οτι δεν απαγορευεται το ΄Μακεδονια ξακουστη’ υπηρξαν πολεις και περιοχες οπου δεν ακουστηκε.
@ΤΟ theme from New York New York τραγουδησαν μαζυ ο Παβαροτι και η Λαιζα Μιννελλι.
@ΥΠΗΡΧΑΝ 500-ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ στην Καλυμνο.Σημερα εχουν απομεινει 100.Επτα μηνες ζουν στην θαλασσα κι εργαζονται 16-18 ωρες το 24ωρο.
@ΣΤΗΝ διαφημιση της elpedison  ακουγεται το I’ve got sunshine in my pocket.
@1200 ΕΝΤΟΜΑ ειναι βρωσιμα απο τα εκατομμυρια που υπαρχουν,Τα δημοφιλεστερα για τροφη ειναι ταραντουλες,μεταξοσκωληκες,αραχνες,γρυλοι.Ενας κυνηγος πιανει εως 40 ταραντουλες την ημερα.Η ζητηση παραμενει μεγαλη.
@850 ΕΤΩΝ ειναι ενας πλατανος στην Μακρυνιτσα και 1000 ετων στην Τσαγκαραδα
@ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ φεστιβαλ ερασιτεχνικου θεατρου εγινε στην Καρδιτσα απο 14-23 Μαρτιου.
@ΕΧΕΙ δυο παιδια απο τον Σταθη Ψαλτη και απο τον Λευτερη Πανταζη η Καιτη Φινου.
@ΜΕΤΑ απο δυο αποτυχιες ενα ολοκληρο βραδυ προσευχοταν στην Τηνο η Αλικη Βουγιουκλακη για να αποκτησει παιδι.
@Ο ΙΕΡΟΣ ναος του Αγιου Γεωργιου στα Ανωγεια της Κρητης εχει ‘αγιογραφιες’ ηρωων του 21 που φιλοτεχνησε ο ιδιος ο ιερεας ,πατερας Ανδρεας.Ο  μικρος γιος του ντυθηκε για την 25 Μαρτιου Παπαφλεσσας.
@Ο ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ Ανδρεας Λαππας απο την Καρδιτσα εργαζεται στον Καναδα και οδηγει με -41 βαθμους στις παγωμενες λιμνες του αρκτικου κυκλου.Το οχημα του εχει γυρω-γυρω αφισες τσολιαδων και την ελληνικη σημαια.Με 25 χλμ μεσο ορο ταχυτητας οδηγει 18-19 ωρες την ημερα αποσταση 500 χλμ πανω στον παγο.
@ΠΕΝΤΕ  νεοι εγκατασταθηκαν σε ενα χωριο 9 κατοικων της Λακωνιας για να το ζωντανευσουν.
@ΠΑΝΩ απο 200 γαμοι θα γινουν φετος στον Αη Γιαννη Σκοποπελου που εχει 106 σκαλοπατια.Εκει γυριστηκε και η σκηνη του γαμου στο ‘Μαμα μια’.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment