Saturday, March 30, 2019

ΑΠΟ 31 ΜΑΙΟΥ ΜΕΝΟΥ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ


Περισσότεροι από 2,4 εκατομμύρια επιβάτες βίωσαν τα τελευταία 23 χρόνια την εμπειρία των υπηρεσιών της Emirates από την πρώτη μέρα που συνέδεσε αεροπορικά την Αθήνα με το Ντουμπάι και τους 21 προορισμούς του δικτύου της στην Άπω Ανατολή.

Οι επιβάτες που αναχωρούν προς τους προορισμούς των ονείρων τους, σταματούν στο Ντουμπάι για μία σύντομη γνωριμία με τον ασιατικό πολιτισμό, μέσα από τις ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες, παγκόσμιας κλάσης, που προσφέρει η πόλη.

Η Emirates όχι μόνο ενώνει τους επιβάτες από Ελλάδα με τον κόσμο, αλλά στοχεύει να προσφέρει εμπειρίες που τους ικανοποιούν. Έτσι, από τις 31 Μαΐου μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, οι επιβάτες θα μεταφέρονται ακόμη πιο άνετα με το αεροσκάφος Α380, απολαμβάνοντας υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, όπως το On Board Lounge και Shower Spa.

Για την Emirates, η προσφορά ενός μενού αντάξιου με το αντίστοιχο ενός εστιατορίου πέντε αστέρων εν πτήσει και η ανατροπή του ταμπού γύρω από το φαγητό που προσφέρεται από τις αεροπορικές εταιρείες, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη δέσμευση. Το γεγονός ότι το μαγείρεμα δεν πραγματοποιείται στα 35.000 πόδια, την κάνει να εργάζεται ακόμα πιο σκληρά, ώστε να προμηθεύεται τοπικά υλικά υψηλής ποιότητας και να χρησιμοποιεί ιδιαίτερες τεχνικές μαγειρικής, με στόχο ένα εξαιρετικό και απολαυστικό γεύμα για τους επιβάτες της. Έτσι, προσφέρονται τοπικά εμπνευσμένα μενού και μοναδικά γκουρμέ πιάτα, όπως αυθεντική κουζίνα Kaiseki, Bento box με ιαπωνικά σκεύη και ινδικό ψωμί naan, ως μία μικρή ένδειξη των γεύσεων του δικτύου της στην Άπω Ανατολή.

Επίσης, σε όλες τις πτήσεις της Emirates, οι επιβάτες εξυπηρετούνται από το διεθνές πλήρωμά της, συμπεριλαμβανομένων Ελλήνων πιλότων και μελών καμπίνας, ενώ απολαμβάνουν επίσης τοπικά εμπνευσμένα γεύματα από βραβευμένους chef όπως παραδοσιακούς μεζέδες με τα πιο φρέσκα υλικά, που συνοδεύονται από έναν ευρύ κατάλογο δωρεάν κρασιών και ποτών.

Ο συνδυασμός των υπηρεσιών που προσφέρονται στο αεροσκάφος Α380, αποτελούν την τέλεια δικαιολογία για τους επιβάτες από Ελλάδα να ταξιδέψουν με την Emirates και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του δικτύου της στην Άπω Ανατολή, που πλέον θα περιλαμβάνει την Πνομ Πεν και τη Μπανγκόγκ, από την 1η Ιουνίου 2019.

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 23 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περίπου 2.4 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο. Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα 4.000 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας.

Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 158 προορισμών σε 86 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 274 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.


No comments:

Post a Comment