Thursday, June 8, 2017


VILLA ESTELLA

Το ακριβοθώρητο στολίδι της Ελιάς

Μια 850 τετραγωνικών και τριών επιπέδων βίλα 
με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου

Νοτιανατολικά της χώρας της Μυκόνου και σε απόσταση 8 περίπου χιλιομέτρων βρίσκεται η Ελιά, μία από τις πιο όμορφες και φημισμένες παραλίες του νησιού. Η Ελιά, με την χρυσαφένια άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά, απλώνεται σχεδόν μέχρι τους λόφους από τους οποίους ξεκινούν εντυπωσιακά ξενοδοχειακά συγκροτήματα και υπερπολυτελείς βίλες που φτάνουν σχεδόν μέχρι την κορυφή των πέτρινων σχεδιασμών. Μία από τις πιο εντυπωσιακές βίλες της περιοχής, πολύ κοντά στην ακτή αλλά και σε τέτοια απόσταση ώστε να διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα και η ησυχία και με θέα που πραγματικά κόβει την ανάσα, είναι η ακριβοθώρητη Estella, ένα τριων επιπέδων και 850 τετραγωνικών μέτρων ακίνητο, κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής με πολλά μοντερνιτέ στοιχεία, σε ένα οικόπεδο σχεδόν 5 στρεμμάτων.
Η Estella, που προφέρεται μόνο για ενοικίαση, με την τιμή βέβαια να κοθορίζεται μόνο κατόπιν επικοινωνίας, μπορεί να φιλοξενήσει στα 9 υπνοδωμάτια της έως και 18 άτομα, ανάλογα με τις ανάγκες των εύπορών φιλοξενούμενων της. Στο πρώτο επίπεδο της, στο εξωτερικό του οποίου βρίσκεται και η εντυπωσιακή πισίνα των 100 τετραγωνικών μέτρων με την συγκλονιστική θέα στο απέραντο γαλάζιο και το δικό της guest house για διασκέδαση αλλά και για ύπνο, είναι ουσιαστικά ο χώρος αναψυχής, με ενιαία κουζίνα και ξεχωριστή γωνιά για πρωινό, μια πολύ ευρύχωρη τραπεζαρία με μεγάλο living room που δεσπόζει ένα πανέμορφο τζάκι, διακοσμημένα και τοποθετημένα όλα με τέτοιο τρόπο ώστε η απόλαυση της θέας να είναι πάντα σε πρώτο πλάνο.
Στο δεύτερο επίπεδο της βίλας είναι τρία διπλά υπνοδωμάτια, καθώς και ένα μονό, ενώ στον τρίτο όροφο κυριαρχεί η κυρίως σουίτα που έχει βέβαια και την καλύτερη θέα προς το Αιγαίο. Στην Estella υπάρχει ένας ακόμα -ανεξάρτητος και αρκετά ευρύχωρος- χώρος που λειτουγεί σαν ξενώνας, με living room, χώρους τραπεζαρίας και κουζίνα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει για τους εξωτερικούς χώρους στους οποίους υπάρχουν πολλές γωνιές διασκέδασης, όπως χώρος για ηλιοθεραπεία, μεγάλες μαξιλάρες για χαλάρωση, BBQ και ένας προσεκτικά σχεδιασμένος βραδινός φωτισμός που δημιουγεί μια ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με τη θέα είναι αδύνατο να μη συνεπάρει τον οποιοδήποτε -ακόμα και προπονημένο σε τέτοιες πολυτέλειες- φιλοξενούμενο.

No comments:

Post a Comment