Η Χαλκιδική είναι υπέροχη!Άλλωστε όλοι το ξέρουμε αυτό!Έχει αμέτρητες καταγάλανες παραλίες,ήσυχα μέρη για γαλήνια διαμονή που εναλλάσσονται με τα πιο hot κοσμοπολίτικα beach bars και στέκια συνθέτοντας τη μοναδική «ετεροχρωμία» στους τρόπους που επιλέγει κάποιος να κάνει διακοπές!

Εμείς σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα top ξενοδοχεία που σας υπόσχονται άνεση, πολυτέλεια και ευχάριστες διακοπές….

Danai Beach Resort & Villas
Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι επισκέπτες του το χαρακτηρίζουν «παραδεισένιο»! Σε ένα µοναδικό location πάνω από την παραλία Νικήτης, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, το Danai είναι ένα πολυτελές resort που τα έχει όλα. Ιδιωτική παραλία, γκουρµέ εστιατόρια, ολιστικό spa, γήπεδο τένις και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ. Οι 16 σουίτες και βίλες του συγκροτήµατος, καθεµιά µε το δικό της ύφος, είναι πλήρως εξοπλισµένες, ενώ στα δυνατά του χαρτιά συγκαταλέγεται και το open air εστιατόριο Squirrel, το οποίο µάλιστα είναι ιδανικό για… ροµαντικά γεύµατα. Από €352 (Νικήτη, τηλ. 23750 20400, www.danairesort.com).

Pomegranate Wellness Spa Hotel
Κοντά στη διώρυγα της Ποτίδαιας ανάµεσα στον Θερµαϊκό και τον Τορωναίο κόλπο, δεσπόζει αυτό το πολυτελές συγκρότηµα. Με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ησυχία και αρκετές παροχές (γυµναστήριο, τραπέζια µπιλιάρδου, γήπεδο τένις) η διαµονή µόνο αξέχαστη θα µείνει! Περιλαµβάνει 172 δωµάτια και 14 prestige σουίτες, που «κινούνται» σε κλασικές γραµµές, και τρία εστιατόρια. Έκπληξη αποτελούν το υπερσύγχρονο night club και το κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης, το οποίο θεωρείται ένα από τα κορυφαία στη Μεσόγειο. Για οικογένειες µε µικρά παιδιά υπάρχουν παιδότοποι και ειδικές πισίνες. Από €157 (Νέα Ποτίδαια, τηλ. 23730 43070, www.pomegranatespahotel.com).
Μiraggio Thermal Spa
1c.Aerial View
Miraggio στα ιταλικά θα πει οφθαλµαπάτη! Και εύκολα θα µπορούσαµε να χαρακτηρίσουµε έτσι αυτό το πολυτελές θέρετρο, που λειτουργεί από πέρσι στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Στις εγκαταστάσεις του συµπεριλαµβάνονται 300 δωµάτια και σουίτες µε θέα στο Αιγαίο ή στους ολοπράσινους κήπους, ενώ πολλά διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα. Οι επισκέπτες θα βρουν εδώ και κοινόχρηστες πισίνες, 5 εστιατόρια, wine bar, επώνυµα εµπορικά καταστήµατα αλλά και το kids planet, έναν χώρο ειδικά σχεδιασµένο για παιδιά. Μεγάλο του ατού το upscale κέντρο ευεξίας Myrthia Thermal Spa πάνω σε µια φυσική υπόγεια θερµή πηγή µε πλούσια γκάµα σε θεραπείες. Από €168 (Κάνιστρο, Παλιούρι, τηλ. 23744 40000, www.miraggio.gr).

Art Boutique Hotel
2.d.2. Junior Suite SV
Αν είστε λάτρεις της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, θα ενθουσιαστείτε! Τα 18 studios και διαµερίσµατά του είναι πλήρως εξοπλισµένα, έχουν µοντέρνα επίπλωση και θα σας κερδίσουν µε την υπέροχη θέα τους στο πέλαγος ή στο βουνό. Ξεχωρίσαµε και το à la carte εστιατόριο, ενώ ακριβώς από κάτω βρίσκεται η παραλία του Πευκοχωρίου. Επιπλέον ενδείκνυται για οικογένειες, αφού εδώ θα βρείτε ό,τι είναι απαραίτητο για την άνετη διαµονή των παιδιών (παιδική χαρά, προβολή ταινιών, παιχνίδια). Από €150 (επαρχ. οδός Παλιουρίου-Αθύτου, Κασσάνδρα, τηλ. 23740 62931, www.art-hotel.gr).
TIP: Τα πυκνά δάση και οι παραλίες µε τα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου και τη χρυσή άµµο «περικυκλώνουν» αυτά τα 5 πολυτελή ξενοδοχεία που σίγουρα θα γίνουν ο προσωπικός σας παράδεισος!