Sunday, November 6, 2016

biscotto workshop
Οι Ηλίθιοι είναι Ανίκητοι
Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Είσοδος ελεύθερη


Ένα ακόμη biscotto creative workshop στο οποίο ο Δρ. Άγγελος Ροδαφηνός θα μας παρουσιάσει ένα χιουμοριστικό εκπαιδευτικό σεμινάριο ψυχολογίας  και θα πραγματοποιηθεί στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.

Η ποιότητα της ζωής μας είναι ευθέως ανάλογη με την αποτελεσματικότητά μας να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που παρουσιάζονται. Η επιτυχής αντιμετώπιση τόσο των σημαντικών δυσάρεστων γεγονότων, όσο και των καθημερινών ενοχλητικών καταστάσεων προϋποθέτει την ικανότητά μας να συνομιλούμε λογικά και σε ήπιους τόνους με τον εαυτό μας και να διαθέτουμε την ψυχραιμία, που μας επιτρέπει να κάνουμε ένα time-out, για να συγκεντρωθούμε και να απαντήσουμε ερωτήσεις όπως οι ακόλουθες:

* Μπορώ να κάνω κάτι άμεσα, για να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα; Τι; Πως; Ποιος
μπορεί να με βοηθήσει;
* Αξίζει τον κόπο να επενδύσω χρόνο και ενέργεια; Αν ναι, πόσο; (σε σχέση με τις υπόλοιπες προτεραιότητές μου)
* Πόσον χρόνο μπορώ να παραμείνω σε αυτήν την κατάσταση χωρίς επιπτώσεις στην υγεία μου;
* Τι έχω μάθει από το συγκεκριμένο πάθημα;


Στόχος του Σεμιναρίου
Η «φυσιολογική» ζωή δεν είναι πάντα μια «ικανοποιητική» ζωή.
Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τη μέθοδο ‘Rο’ (Ροδαφηνός, 2008) για επίλυση προβλημάτων και τις εφαρμογές της σε μια ποικιλία καταστάσεων στην επαγγελματική ζωή, στις προσωπικές σχέσεις και τα καθημερινά προβλήματα με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της ζωής τους στους τομείς που είναι σημαντικοί για τους ίδιους.

Το σεμινάριο απευθύνεται:
σε εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων, γονείς, παιδιά, ψυχολόγους, συμβούλους, εκπαιδευτικούς, αθλητές, συνταξιούχους.
Στον καθένα που θέλει να μειώσει το στρες και να μάθει να αντιμετωπίζει με επιτυχία κάθε είδους πρόβλημα (πρόκληση). Στα άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τη ζωή τους σε οποιονδήποτε τομέα, ακολουθώντας τη συμβουλή του εισηγητή/συγγραφέα: ‘Σ.Κ.Α.Β.Ε.’ για Συνεχή και Ασταμάτητη Βελτίωση του Εαυτού’. Ευχής έργον είναι να το παρακολουθήσουν και τα νεαρά άτομα, που τόσο έχουν ανάγκη αυτές τις γνώσεις, ώστε να προλάβουν να ζήσουν περισσότερα υγιή και ευτυχισμένα χρόνια από εμάς τους παλιούς.

Ομιλητής: Δρ Άγγελος Ροδαφηνός

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 2310253878 

No comments:

Post a Comment