Monday, May 4, 2015

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΘ -ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας προχώρησαν η ΔΕΘ-HELEXPO και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνοντας έτσι τη δέσμευση να υλοποιήσουν κοινές δράσεις και να συνδιοργανώσουν εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις των δύο εταιρειών.
Η ΔΕΘ-HELEXPO συνεχίζει έτσι τη στρατηγική της για «συμμαχίες» με οικονομικούς και παραγωγικούς φορείς, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον σκοπό της δημιουργίας νέων αναπτυξιακών προοπτικών για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα, αλλά και για την ελληνική οικονομία. 
Το μνημόνιο, που ουσιαστικά επικυρώνει τη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, εστιάζει στην μεγιστοποίηση του αναπτυξιακού δυναμικού και των πρωτοβουλιών του εθνικού εκθεσιακού φορέα και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, που κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ν.Α. Ευρώπη.
Μεταξύ άλλων προβλέπεται η από κοινού διοργάνωση στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO και του ΟΛΘ εκθέσεων και εκδηλώσεων, η συμμετοχή του ΟΛΘ σε εκθέσεις ή εκδηλώσεις της ΔΕΘ-HELEXPO με δωρεάν παραχώρηση χώρων και η διοργάνωση κοινών δράσεων προβολής στο εξωτερικό.

Αντίστοιχα και η ΔΕΘ-HELEXPO θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιεί εγκαταστάσεις του ΟΛΘ για εκδηλώσεις της.

No comments:

Post a Comment