Thursday, May 28, 2015

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ

Μία κινηματογραφική έκπληξη ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό στη Βόρεια Ελλάδα από τη νεανική δημιουργική ομάδα της Fig Leaf Media Production. Η ταινία δράσης «Κακή αρχή» (Bad Start) αποτελεί την πρώτη σοβαρή ελληνική προσπάθεια στον χώρο των action movies που φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον στους χιλιάδες λάτρεις του είδους.
 
Πρόκειται για μία πρωτοποριακή περιπέτεια δράσης βασισμένη στη νέα ελληνική πραγματικότητα, που συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με το πολεμικό υπερθέαμα. Η διεθνών προδιαγραφών παραγωγή υλοποιήθηκε με τη σκηνοθετική ματιά του Πάρη Γρηγοράκη ((Πρίγκιπας του Λόφου, Love Lust), πάνω στο πρωτότυπο σενάριο του Βασίλη Κιλτίδη και με συμμετοχές ηθοποιών που θα προκαλέσουν αίσθηση.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω και της καταγωγής του παραγωγού Βασίλη Κιλτίδη από το Κιλκίς, τα γυρίσματα έγιναν στα βορειοελλαδίτικα κινηματογραφικά τοπία του περιοχής όπως Μικρόκαμπος, Κάτω Απόστολοι, Λίμνη Πικρολίμνη, Πολύκαστρο και Βαφειοχώρι.
 
Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του post production και όσοι πήραν έστω μία μικρή γεύση από τα γυρίσματα συμφωνούν ότι η «Κακή αρχή» θα αποτελέσει μία... πολύ καλή αρχή για τις ταινίες δράσης στη χώρα μας. Η Voria.gr θα επανέλθει σύντομα με φρέσκο υλικό, βίντεο αποσπάσματα και περισσότερες λεπτομέρειες για το σενάριο, τους πρωταγωνιστές και το cast.


No comments:

Post a Comment