Thursday, May 28, 2015

ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΑΣΟΥΣ


Γ. Βούρος: «Το 1ο Φεστιβάλ Δάσους στο επίκεντρο της θερινής πολιτιστικής ζωής της Θεσσαλονίκης» 

Δηλώσεις από την παρουσίαση του προγράμματος του
1ου «Φεστιβάλ Δάσους»


Για την επικοινωνιακή ταυτότητα του 1ου Φεστιβάλ Δάσους μίλησε σήμερα ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ, Γιάννης Βούρος αλλά και για τους στόχους που έχουν τεθεί, τονίζοντας την πολυχρωμία και την πολυφωνία που αποτυπώνεται στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του καλοκαιρινού αυτού εγχειρήματος.  «Η ιδέα του «Φεστιβάλ Δάσους» και η διοργάνωσή του είναι κομμάτι της φιλοσοφίας που υπηρετήσαμε από την αρχή στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της δημιουργίας. Είναι ένα ακόμη στρατηγικό εργαλείο προκειμένου να υποστηρίξουμε τη λειτουργία ενός κρατικού οργανισμού όπως είναι το ΚΘΒΕ, αλλά και γενικότερα να υποστηρίξουμε τον πολιτισμό σε όλο του το μεγαλείο, σε όλες του τις εκφάνσεις».  

Στους στόχους της μεγάλης αυτής καλοκαιρινής διοργάνωσης, τόνισε ο κ. Βούρος, είναι και η σωστή αξιοποίηση των χώρων που διαθέτει ο Οργανισμός: «Στο πλαίσιο του σχεδιασμού μας ήταν η αξιοποίηση όλων των χώρων που διαθέτει το Κρατικό Θέατρο. Για τρεις ολόκληρους μήνες η καρδιά της Θεσσαλονίκης θα χτυπά στο Θέατρο Δάσους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της πολιτιστικής φυσιογνωμίας της πόλης». 

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, θύμισε ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύει το ΚΘΒΕ, έχουν ξεκινήσει συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες που μπορούν να στηρίξουν το πολιτιστικό μας έργο. «Η εταιρεία Ολυμπιακή Ζυθοποιία - FIX HELLAS είναι κοντά μας από τον χειμώνα και ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία να γίνει εφαλτήριο έτσι ώστε να ακολουθήσουν ανάλογες συνεργασίες που θα επενδύσουν στον πολιτισμό και στις δραστηριότητες του ΚΘΒΕ». 


Τη συνέντευξη Τύπου τίμησε με την παρουσία του ο Διευθυντής Πωλήσεων Ολυμπιακής Ζυθοποιίας Βορείου Ελλάδος, Άγγελος Μαλλίνης, ο οποίος δήλωσε: «Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία και η FIX HELLAS  συνεχίζουν να επενδύουν στον πολιτισμό. Ερχόμαστε με …δύναμη από τον χειμώνα, είμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι συμμετέχουμε στη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή της πόλης και ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία να έχει συνέχεια». 

No comments:

Post a Comment