Thursday, May 21, 2015


Το αγαπημένο ξενοδοχείο του Έλβις Πρίσλεϊ στην Καλιφόρνια

Τις πόρτες του έχουν περάσει η Μέριλιν Μονρόε και ο Φρανκ Σινάτρα

Είναι το περίφημο ξενοδοχείο στην περιοχή Παλμ Σπρινγκς στην Καλιφόρνια, που κάποτε επέλεγε για τη διαμονή του ο «βασιλιάς του ροκ εν ρολ», Έλβις Πρίσλεϊ, το απόλυτο σύμβολο του σεξ περασμένων δεκαετιών, Μέριλιν Μονρόε και ο δημοφιλής τραγουδιστής Φρανκ Σινάτρα.

Τώρα, το ξενοδοχείο Riviera Palm Springs διατίθεται προς ενοικίαση… ολόκληρο για όσους αναζητούν μια εμπειρία διαμονής… απόλυτης ιδιωτικότητας και αποκλειστικότητας!

Φυσικά, μια υπηρεσία τέτοιων διαστάσεων, υψηλών προδιαγραφών δε μπορεί παρά να συνοδεύεται από μια ανάλογη τιμή… πολλών μηδενικών!





Σύμφωνα με δημοσίευμα στη στήλη Travel της MailOnline, το ξενοδοχείο διατίθεται ολόκληρο –με τα 389 δωμάτιά του και όλο το προσωπικό για να ικανοποιεί κάθε ανάγκη κι επιθυμία- προς ενοικίαση στην τιμή του… ενός εκατομμυρίου δολαρίων τη βραδιά!





Βρίσκεται στους πρόποδες του όρους San Jacinto και διαθέτει μια έκταση 3.250 τετραγωνικών μέτρων, σε 1.021 από τα οποία έχουν δημιουργηθεί εγκαταστάσεις σπα.





Το Riviera υποβλήθηκε σε εργασίες ανακαίνισης ύψους 70 εκατομμυρίων δολαρίων το 2008 και άνοιξε ξανά τις πόρτες του στο κοινό δύο χρόνια μετά, αποκαλύπτοντας εντυπωσιακές αλλαγές στα δωμάτιά του, τα οποία διακοσμήθηκαν με σύγχρονο, γεωμετρικό ντεκόρ.





Στο εστιατόριο του πολυτελέστατου θέρετρου, το μενού περιλαμβάνει πιάτα από τη δεκαετία του 1960, ενώ δίνεται η δυνατότητα επιλογής θεματικών, γαμήλιων εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων αυτών με τίτλο «The Monroe» και «The Taylor». 



No comments:

Post a Comment