Thursday, April 24, 2014

HMΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ,ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ



Ο κεντρικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων από της ίδρυσής του (1934 -2014) με ξεχωριστή χαρά και ικανοποίηση υλοποιεί μια υπόσχεσή του. Προχωρά στην έμπρακτη έκφραση ΤΙΜΗΣ - ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ στους Ιδρυτές και Συντελεστές προόδου, προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ μέσω του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης από το 1934 μέχρι και σήμερα. Τιμά τους Ιδρυτές, τους Διοικητές, τους Προέδρους και όλα τα Μέλη του Ρ.Ο.Θ. που αγωνίσθηκαν, μόχθησαν και προσέφεραν στην κοινωνία, κάνοντας πράξη τα οράματα, τους σκοπούς και τους στόχους του Ροταριανού Ιδεώδους.

Ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Θ. κ. Θεόδωρος Ασπασίσης τόνισε: "Με ιδιαίτερη συγκίνηση, αλλά και υπερηφάνεια προσκαλούμε όλες τις οικογένειες των προέδρων και διοικητών του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης από το 1934 έως και σήμερα,  σε μιά τριπλή σημαντικότατη εκδήλωση Τιμής - Μνήμης και Ευγνωμοσύνης που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 4 Μαϊου 2014.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε στις 9:45 το πρωϊ θα τελεσθεί  Αρχιερατικό Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό της Νέας Παναγίας (Παύλου Μελά & Δημητρίου Γούναρη - Διαγώνιος, απέναντι από τα "Ηλύσια") υπέρ Αναπαύσεως της ψυχής όλων των Διοικητών, των Προέδρων και των Μελών του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης.
 Στη συνέχεια στις 10:45 θα γίνει το Φιλολογικό Μνημόσυνο - Τιμητική αναφορά στους Ιδρυτές και στους συντελεστές του Ροταριανού οράματος μέσω του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Θ. ( Πλατεία Φαναριωτών 2 - απέναντι από τα "Ηλύσια") παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, του Γ.Γ. Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτη Κοκκόρη, του Γ.Γ. Δημοσίων Έργων κ. Στράτου Σιμόπουλου, βουλευτών και εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων, επμελητηρίων και οργανώσεων.

Στη συνέχεια, στις 11:30 π.μ. εντός των εγκαταστάσεων του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης θα γίνουν και τα Αποκαλυπτήρια των Τιμητικών Πλακών με όλα τα ονόματα των διατελεσάντων Διοικητών και Προέδρων των Διοικητικών Συμβουλίων του Ρ.Ο.Θ. από το 1934 έως σήμερα, και θα ακολουθήσει  η απονομή τιμητικών αναμνηστικών πλακετών. Η εκδήλωση θα κλείσει με  δεξίωση προς τιμήν  των προσκεκλημένων.

No comments:

Post a Comment