Thursday, April 17, 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ


Οι ωραιότερες μελωδίες των Μιουζικαλ θα ακουστουν στο 4ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιουζικαλ που διοργανώνει η Χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ» το Σάββατο 26 και την Κυριακη 27 Απριλίου, στην Αίθουςα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ελευθερη είσοδο για το κοινό. Σο πρόγραμμα του Φεστιβάλ- μοναδικοφ παγκοσμίως για το θεμα του - περιλαμβάνει τρεις χορωδίες από την Βουλγαρία, Μολδαβία, Π.Γ.Δ.Μ, Τουρκία, Αίγυπτο και από τις πόλεις Τρίπολη, Πάτρα, Καστοριας και Θεσσαλονίκη και φυσικά με την συμμετοχη της Χορωδίας «ΚΟΡΑΗΣ». Ώρα εναρξης 20.00.
Οι Χορωδίεσ που κα ςυμμετζχουν καλοφνται να ερμθνεφςουν γνωςτζσ επιτυχίεσ του διεκνοφσ και ελλθνικοφ Μιοφηικαλ από το κζατρο και τον κινθματογράφο. Σθν καλλιτεχνικι διεφκυνςθ του Φεςτιβάλ ζχει θ μαζςτροσ Jasenka Ostojić από το Ζάγκρεμπ τθσ Κροατίασ.
Οι διιμερεσ εκδθλώςεισ του Φεςτιβάλ πλαιςιώνονται από δφο παράλλθλεσ εκδθλώςεισ, τθν Τελετθ Ζναρξησ του Φεςτιβάλ που κα πραγματοποιθκεί το ΢άββατο 26 Απριλίου, ςτισ 11.30, ςτο Ωδείο τθσ Ρωμαϊκισ Αγοράσ και από τθν Ζκιεςη έργων ζωγραφικθσ από τον ΢φλλογο Ζωγράφων Θεςςαλονίκθσ & Β.Ελλάδοσ, με κζμα: «Μουςικι-Χορόσ», ςτο Φουαγιζ τθσ Αίκουςασ Σελετών κακ’όλθ τθ διάρκεια του Φεςτιβάλ.
Σο Φεςτιβάλ που είναι αφιερωμζνο ςτθν Ελευκερία, τθν Ειρινθ, τθ Φιλία, τθ
΢υνεργαςία, τθ ΢υναδζλφωςθ και τθν Αλλθλεγγφθ ανάμεςα ςτουσ λαοφσ, ςυμπεριλαμβάνεται ςτο επίςθμο πρόγραμμα εκδθλώςεων τθσ «Θεςςαλονίκησ- Ευρωπαϊκθσ Πρωτεφουςασ Νεολαίασ 2014» .
Χορθγοί επικοινωνίασ: TV100, FM100, ΕΡΣ3, ΟΑ΢Θ, ΡΑΔΙΟΣΑΧΙ MERCEDES, ΕΠΙ΢ΚΟΠΟΝ.
Πλθροφορίεσ: ΢τράτοσ Σςίχλασ, 6942.487804 , e-mail: choirkorais94@gmail.com Για τθν Οργανωτικι Επιτροπι
΢τράτοσ Σςίχλασ 

No comments:

Post a Comment