Wednesday, March 20, 2013

ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΜΠΕΡ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ


Λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο του Παρισιού «Hotel Le Meurice» ο Justin Bieber, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου! Επιπλέον, η ανυπόφορη φασαρία που έκαναν εκατοντάδες θαυμαστές του τραγουδιστή, που είχαν συγκεντρωθεί στην έξοδο, ενόχλησαν τους διάσημους ενοίκους του!
Εκπρόσωπος όμως του Καναδού popstar, έσπευσε να αρνηθεί τις φήμες, λέγοντας ότι η απόφαση του Bieber να φύγει από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ήταν καθαρά προσωπική: «Η απόφαση του Justin έγινε για λόγους ασφαλείας. Άλλαξε ξενοδοχείο γιατί όταν οι fans του συνειδητοποίησαν την παρουσία του, ένα τεράστιο πλήθος συγκεντρώθηκε στην είσοδο. Επειδή, λοιπόν, το ξενοδοχείο δεν έχει άλλη έξοδο, παρά μόνο την κεντρική, αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για όλους».
Από την άλλη, ο Γάλλος παρουσιαστής, Jean-Marc Morandini, διαψεύδει τις παραπάνω δηλώσεις, λέγοντας ότι ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να αποχωρήσει, ύστερα από απόφαση του «Hotel Le Meurice»: «Η απόφαση έγινε από το τμήμα διαχείρησης του πολυτελούς ξενοδοχείου, λόγω της συμπεριφοράς του και της ανεκδιήγητης φασαρίας των θαυμαστών του έξω από το κτίριο αλλά και μέσα στο lobby! Υπήρχαν παντού παιδιά που φώναζαν και πολλοί ένοικοι άρχισαν να κάνουν παράπονα».

No comments:

Post a Comment