Wednesday, March 27, 2013

Η ΤΖΙΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ



Διαφημίσεις Google

Δωρεάν Μεταφορικάγια αγορές άνω των 30 ευρώ
Άμεση αποστολή προϊόντων
pharmacy4me.gr
Η Ιταλίδα ηθοποιός Τζίνα Λολομπριτζίταπουλάει ορισμένα από τα διαμαντένια της κοσμήματα για να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα στα βλαστοκύτταρα, υποστηρίζοντας ότι ήρθε η ώρα να ανταποδώσει τις μεγάλες χαρές που της έδωσε η ζωή.

Ταπεινής καταγωγής, η Λολομπριτζίτα εμφανίστηκε στον κινηματογράφο πλάι σε κολοσσούς του Χόλιγουντ όπως οι Χάμφρεϊ ΜπόγκαρτΡοκ ΧάντσονΜπαρτ ΛάνκαστερΤόνι Κέρτις και Φρανκ Σινάτρα.

Στη διάρκεια της καριέρας της έζησε και εργάστηκε στη Γαλλία, την Ιταλία και το Χόλιγουντ και ξεκίνησε να συλλέγει κοσμήματα του Bulgari, αγοράζοντάς τα -όπως εξηγεί- πάντα η ίδια.

Σήμερα, στα 85 χρόνια της, και έχοντας εγκαταλείψει την υποκριτική από την δεκαετία του 80 για χάρη του φωτορεπορτάζ, του ανθρωπιστικού έργου και της γλυπτικής, λέει ότι ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθούν τα κοσμήματα όπως πρέπει.

Περίπου 22 κοσμήματα από τη συλλογή της θα βγουν στο σφυρί από τον οίκο Sotheby's στη Γενεύη, στις 14 Μαΐου, αφού προηγουμένως εκτεθούν στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και τη Ρώμη.

Όπως εξηγεί η ίδια, τα έσοδα από τις πωλήσεις θα τα διαθέσει για τη χρηματοδότηση νοσοκομείου για την έρευνα στα βλαστοκύτταρα.

Ανάμεσά τους είναι κρεμαστά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια που κατασκευάστηκαν το 1964 και αναμένεται να πουληθούν έναντι ενός εκατομμυρίου δολαρίων και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 19,03 καρατίων.

No comments:

Post a Comment