Sunday, March 31, 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

@Eνα νεο καφε-μπαρ ανοιγει συντομα στο κεντρο της Θεσσαλονικης με την πρωτοτυπη επωνυμια "Σινατρα".Ακομα κι απο περιεργεια θα παμε να το δουμε.
@Ανοιξε  η  Μαυρη Θαλασσα" στη Νεα Κρηνη,με ενα σαλονι κομψο και ανετο και ζεστο φωτισμο.Μολις εχουμε νεα για το εδεσματολογιο θα σας ενημερωσουμε.
@Περισσοτεροι απο 100 υπαλληλοι της ΕΡΤ3 συναξιοδοτηθηκαν απο τον Δεκεμβριο και μετα.Μεχρι στιγμης δεν υπαρχει πρασινο φως για νεες προσληψεις.
@Τουρωνης,Μαρογλου και Τρυφωνιδης  βρισκονται πισω απο τον νεο ραδιοφωνικο σταθμο Next.
@Η παρουσιαση του βιβλιου του Βασιλη Κολωνα "Θεσσαλονικη 1912-2012 Η Αρχιτεκτονικη μιας εκατονταετιας" θα γινει την Τριτη 2 Απριλιου,7.30 μμ,στο Μακεδονικο Μουσειο Συγχρονης Τεχνης (εντος ΔΕΘ).Θα μιλησουν οι Αλεκα Καραδημου-Γερολυμπου,Αναστασιος Μπιρης,Γιωργος Τουλας και ο συγγραφεας.
@Στην ταινια του 1945 Song to rememberπου αναφερεται στον Σοπεν(τον οποιο υποδυεται ο Κορνελ Γουαιλντ) πιανο παιζει ο Ισπανος Χοσε Ιτουρμπι που εκεινη την εποχη ζουσε στην Καλιφορνια.
@Στα Αραβικα Εμιρατα τραγουδουν απο περυσι οι Θεσσαλονικεις Βαγγελης Τυμπω και Αναστασια Λινα.Στα κλαμπ μεγαλων ξενοδοχειων.
@Τα πλατινενια τραγουδια των Μπητλς στις ΗΠΑ
GET BACK-5 EK.
HEY JUDE-4
COME TOGETHER-2
LET IT BE-2
LADY MADONNA-1
THE LONG AND WINDING ROAD-1
@Στις δυο τηλεοπτικες εκπομπες του 1989 που διεσωσε ο Γιαννης Νεγρης εμφανιζονται μελη των Ολυμπιανς,ο επιχειρηματιας της "Χαβαης" Τακης Κανιδης,ο φωτοπεπορτερ Βασιλης Μποζικης,οι Βορειοι,η Λιτσα Καστανη,ο μιμος Αντριους,οι Απταιτ,ο Γιωργος Πολυχρονιαδης,ο Γιαννης Ιμβριωτης,κ.α.Την εκπομπη παρουσιασαν οι Αντωνης Τασου,Ποπη Τσαπανιδου.
@Ο περιφημος Κουβανος ντισκ τζοκευ Guy Cuevas,oταν ητανΝο1 στο Παρισι επαιξε για μια βραδια σε γαμηλια δεξιωση στην Θεσσαλονικη.
@Μεγαλη Τεταρτη πεφτει η Πρωτομαγια φετος γιαυτο μετατιθεται την τριτη μερα του Πασχα.. 

No comments:

Post a Comment