Thursday, March 28, 2013

ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Υπό τους ρομαντικούς ήχους του βιενέζικου βαλς, η Austrian Airlines υποδέχθηκε εκλεκτούς συνεργάτες, ταξιδιωτικούς πράκτορες, στο Kitchen bar, στο παλιό λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στο δίκτυο και τις υπηρεσίες της για το 2013.
Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν τους καλεσμένους, που μέσα σε ατμόσφαιρα Βιέννης και ήχους αυτοκρατορικών χορών, θαύμασαν δύο ζευγάρια χορευτών, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσίασαν οι μικροί χορευτές που χόρεψαν εξαίσιο βαλς. Η βραδιά περιλάμβανε μουσική, χορό, κοκτέιλ με finger food και θερμή φιλοξενία ενώ μία τυχερή καλεσμένη της βραδιάς κέρδισε κατόπιν κλήρωσης 2 αεροπορικά εισιτήρια, προσφορά της Austrian και διαμονή στη Βιέννη, προσφορά του Οργανισμού Τουρισμού της Βιέννης.
Τους τουριστικούς πράκτορες υποδέχτηκε ο κος Harro Julius Petersen, Γενικός Διευθυντής της Lufthansa για Ελλάδα και Κύπρο και ο κος Κώστας Τζεβελέκος,  Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου της Lufthansa στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στο εκτενές δίκτυο της Austrian, που ως μέλος του Ομίλου Lufthansa καλύπτει παγκόσμιους προορισμούς με εξαιρετικές συνδέσεις. Από τον κόμβο της στη Βιέννη η Αustrian καλύπτει 130 προορισμούς παγκοσμίως ενώ με τις συνεργαζόμενες εταιρίες του Ομίλου το δίκτυό της καλύπτει 246 προορισμούς σε όλη την υφήλιο και, με το Σικάγο να αποτελεί τον νέο – 4ο στη σειρά προορισμό της εταιρίας, στις ΗΠΑ.
HotelsCombined.com
Με εξελιγμένες, άρτιες υπηρεσίες, σύγχρονα αεροσκάφη και νέα αναβαθμισμένα προϊόντα, η Austrian Airlines εγγυάται ένα ήρεμο και απολαυστικό ταξίδι. Οι ταξιδιώτες που επιλέγουν τη νέα Business Class στις διηπειρωτικές τους πτήσεις, απολαμβάνουν πλήρως επίπεδο κρεβάτι 2 μέτρων, άνετα καθίσματα με αυτόματα ρυθμιζόμενα με αναπαυτικά μαξιλάρια, εξελιγμένο σύστημα ψυχαγωγίας 100 ωρών και μοναδικές γεύσεις από την DO & CO και τους Ιπτάμενους Chef. Αλλά και οι επιβάτες της νέας Economy Class απολαμβάνουν εργονομικά καθίσματα, άρτιας τεχνολογίας ψυχαγωγικό πρόγραμμα και φιλόξενη ατμόσφαιρα!

No comments:

Post a Comment