Friday, March 22, 2013

Ο ΤΖΑΙΗΜΣ ΜΠΟΝΤ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ 2016

James Bond: Επιστροφή το 2016
 ο James Bond, επιστρέφει ξανά με νέες περιπέτειες το 2016

Φυσικά στο ρόλο του δαιμόνιου πράκτορα ο Daniel Craig. Μετά την  τελευταία ταινία του ηθοποιού το  Skyfall ακόμα και αυτή που τον αμφισβητούσαν πλέον τον βλέπουν με άλλο μάτι.

Άλλωστε ο Daniel Craig θα ενσαρκώσει τον «πράκτορα 007» για τουλάχιστον δύο ακόμη ταινίες και  θα του καταβληθεί το ποσό των 31 εκατομμυρίων λιρών για τη συμμετοχή του.

Πέντε Βρετανοί ηθοποιοί και ένας Αυστραλός ενσάρκωσαν τον James Bond, ο καθένας με το δικό του στυλ και προσωπικότητα.

Ο Daniel Craig θα γίνει ο τρίτος μακροβιότερος James Bond, μετά τους Roger Moore με 7 εμφανίσεις και τον Sean Connery, με  6 εμφανίσεις.

Ακόμη ο ηθοποιός είναι ο πιο  καλοπληρωμένος μεταξύ όλων των ηθοποιών που έχουν υποδυθεί τον Bond τα τελευταία 50 χρόνια.

Το 2016 θα είναι και μια ιδιαίτερη χρονιά για τον  James Bond καθώς συμπληρώνει  τα 50 χρόνια

Κατά τη διάρκεια μιας συνδιάσκεψης με τους επενδυτές στις 19 Μαρτίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MGM Gary Barber έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με την νέα ταινία.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το franchise, ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε σύντομα ένα σκηνοθέτη. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία ανάπτυξης του σεναρίου με τους συνεργάτες μας. Ελπίζουμε μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να κυκλοφορήσει

No comments:

Post a Comment