Sunday, March 31, 2013

ΟΙ ΜΠΕΚΧΑΜ ΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥΣ


Πωλητήριο έβαλε στο… παλάτι της η οικογένεια Beckham αναζητώντας την κοσμοπολίτικη ζωή του Λονδίνου! Το αρχοντικό που βρίσκεται στο Hertfordshire, αξίας 10 εκατ. δολαρίων διαθέτει στούντιο ηχογράφησης, ελικοδρόμιο, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γήπεδο τένις αίθουσα μπιλιάρδου και φυσικά γυμναστήριο! Ωστόσο, το ζευγάρι που απέκτησε το σπίτι πριν 14 χρόνια και ξόδεψε χρόνο και χρήμα για την ανακαίνισή του θα περιμένει το σωστό αγοραστή που θα συνεχίσει το έργο τους!
Χαρακτηριστικά, φίλος του David και της Victoria δήλωσε ότι δεν θέλουν μεσίτες οι οποίοι θα επωφεληθούν από το όνομά τους! «Γνωρίζουν και οι δύο ότι δεν υπάρχουν πολλοί οι οποίοι χρειάζονται ένα τεράστιο σπίτι τόσων τετραγωνικών, αλλά είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι που να βρεθεί ο σωστός αγοραστής. Επιθυμούν να το πουλήσουν σε μια οικογένεια και όχι σε κάποια εταιρεία που θα τα χωρίσει σε μικρότερα διαμερίσματα, τα οποία θα μοσχοπουλήσει λόγω του ονόματός τους».
Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι το 1999 από το μεσιτικό γραφείο Richard Maher, καταβάλλοντας το ποσό των… 2.5 εκατομμυρίων λιρών!

No comments:

Post a Comment