Thursday, December 2, 2010

ΞΕΝΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ

Οι PETAR RALCHEV- PEYO PEEV- ANGEL VULCHEV DIMITROV-
NEDYALKO NEDYALKOV
QUARTET
ανεβαίνουν στη σκηνή του CLUB TOY ΜΥΛΟΥ για μία μοναδική εμφάνιση την
Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Petar Ralchev (Πέταρ Ράλχεβ)
Ο ακορντεονίστας Petar Ralchev , έχει καθιερώσει δική του styleof που έχει
άφησε το στίγμα του.Ο Petar Ralchev γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1991 στο χωριό Poibrene, περιοχή Πάζαρτζικ. Γράφτηκε στη μουσική σχολή και εκεί άρχισε, να μαθαίνει τα μυστικά του ακορντεόν υπό την καθοδήγηση του Kostadin Milarov.
Ο Petar Ralchev Το 1991 περιόδευσε στις ΗΠΑ, μ ένα
quntet σε Βουλγαρικη μουσικη. Κατά την διαρκεια της περιοδείας θα παίξει στο
Ινστιτούτο Smithsonian, και στην Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου στην Ουάσιγκτον, και θα λάβει μέρος σε 30 λεπτά εκπομπή με θέμα "Η Φωνή της Αμερικής. Ο Ralchev πραγματοποίησε επίσης εκτεταμένα σεμινάρια στο Κέντρο Ανατολή-Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Eugene, την Ουάσιγκτον.
Έχει παίξει επίσης στη Γερμανία, την Ουγγαρία και Russia. Ήταν σχετικά τρεις μήνες περιοδεία στη Γερμανία ως ακορντεονίστας και μαέστρος μιας ανδρικής χορωδία που εκτελούνται Ορθόδοξη άσματα. Εχει συμμετασχει σε πολλά φεστιβάλ, εκδηλώσεις και συναυλίες Το 2000 κυκλοφόρησαν δύο ακόμη άλμπουμ, με την γερμανική BATORU ομάδα και ένα CD της εθνο-τζαζ μουσική, σε ένα τρίο με τις βουλγαρικές κρουστών Stoyan Yankoulov και κιθαρίστας Ateshhan Youseinov.
Peyo Peev (Πέγιο Πεβ)
Ο Peyo Peev γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 1975 στην πόλη Στάρα Ζαγκόρα, Βουλγαρία. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στο Philip Koutev ως μέλος Ensemble των δημοτικών τραγουδιών και χορών. Μετά από αυτό συμμετείχε στην παγκοσμίως γνωστή δείχνουν Riverdance χορού (1999-2000) και από το 2000 έχει σολίστ στην Βουλγαρική Εθνική Folk Music Radio Orchestra. Κέρδισε δύο φορές το «Χρυσό gadulka" βραβείο το όνομά του από το διάσημο παίκτη gadulka Yanko Petrov (1996 και 1997), συμμετείχε στην παγκόσμια περιοδεία του Μυστηρίου της
Φωνές της Βουλγαρίας στο Χονγκ Κονγκ (1997) και είναι ένας από τους ιδρυτές της Academica Σχηματισμός (1998).
Ο Peyo Peev είναι ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες gadulka στη σημερινή Βουλγαρία. Ο Peyo Peev δίνει συναυλίες και συμμετέχει ενεργά σε διάφορα σχέδια με την παγκοσμίου φήμης μουσικούς Theodosii Spassov και ο βιρτουόζος παίκτες Ivo
Papazov, Ralchev Πέταρ, Yankulov Στογιάν, ect. Έχει εμφανιστεί με
διαφορετικές ομάδες σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, η AMD έχει κάνει πολλές ηχογραφήσεις.

NEDYALKO NEDYALKOV (Νεντιάλκο Νεντιαλκόβ)
Ο NEDYALKO NEDYALKOV είναι γνωστό ότι είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα καβάλ παίκτες στον κόσμο. Γεννήθηκε στο Χάσκοβο, της Βουλγαρίας, στα επτά του γράφτηκε στη Μουσική του Παιδικού Σχολείου στην εγγενή πόλη του Χάσκοβο και στη συνέχεια φοίτησε στο φημισμένο Λαϊκή Μουσική Σχολή. στο χωριό Shiroka Laka για του μέσο. Στα χρόνια της εκπαίδευσης εκεί, ανέπτυξε με πάθος δεξιότητες και την τεχνική του στο καβάλ και το 1989 αποφοίτησε με υψηλές τιμές από το Μουσικό Σχολείο. Την ίδια χρονιά έγινε δεκτός στη Φιλιππούπολη Μουσική Ακαδημία, όπου θεωρήθηκε ως μια εξαιρετική performer και κλήθηκε ως σολίστ του εκπροσώπου Λαϊκής Ορχήστρας της Ακαδημίας. Το 1996, Nedyalko ένωσε την περίφημη λαϊκή ορχήστρα της Βουλγαρικής Εθνικής Ραδιοφωνίας, ως Σολίστ όπου παίζει μέχρι σήμερα. Ο Nedyalko έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους μουσικούς συμπεριλαμβανομένων Ivo Papazov, Yilduz Ibrahimova, Hristo Iotsov, Stian Carstensen και έχει επίσης συμμετάσχει σε πολλά έργα για μουσική κινηματογράφου και θεάτρου με παγκοσμίου φήμης μουσικούς όπως Milcho Leviev, Anthony Donchev, Petar Ralchev, Peev Peyo, Ντιμιτρόφ Angel, Γκεόργκι Petrov, Yankulov Στογιάν, Στόικο Παντελή και το Trio Akritiko.
ANGEL VULCHEV DIMITROV (Άντζελ Βούλχεβ Ντιμιτρόβ)
Ο ANGEL VULCHEV DIMITROV γεννήθηκε σε μια βουλγαρική πόλη που ονομάζεται Χάσκοβο. Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές σε ηλικία 6 ετών και από το 1979 έχει μελετήσει το βουλγαρικό μέσο tambura λαογραφία, η οποία τον άφησε να εισέλθει στην Δευτεροβάθμια Μουσική Σχολή στη Λούκα Shiroka το 1981. Μετά την αποφοίτησή του, η αίτησή του για την Εθνική Ακαδημία Μουσικής και Χορού στο Plovdiv έγινε δεκτή. Σε επαγγελματική του εμπειρία σαν μουσικός έχει παίξει εξίσου καλά λαϊκά μουσική, ροκ και εθνο-τζαζ, και έχει συνεργαστεί με διάσημους μουσικούς όπως όπως Ιβάν Milev, Ivo Papazov, Teodosi Σπάσοφ μεταξύ πολλών πολλών άλλων.
Info:
http://www.youtube.com/watch?v=exPxRIVY4Rw
http://www.youtube.com/watch?v=vTk8JDbHYJY&feature=related
Πληροφορίες
‘’Club’’ Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:30
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 15€

No comments:

Post a Comment