Monday, December 20, 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

*Το σολο φυσαρμονικας στο Love me do των Beatles είναι εμπνευσμενο από το Hey! baby του Bruce Chanel(προφερεται σανελ).
*Στην ταινια It’s delovely του 2004 (για την ζωη του Cole Porter),που ξαναειδαμε προσφατα στην τηλεοραση ,ακουγονται
Let’s misbehave-Elvis Costello
It’s delovely-Robbie Williams
Let’s do it-Alanis Morisstte
Begin the beguine-Sheryl Crow
I love you-Mick Hucknall
Just one of those things-Diana Krall
Love for sale-Vivian Green
So in love-Lara Fabian/Μαριος Φραγκουλης
*Μαρινελλα,στις 5,9,12,16,19,23 Ιανουαριου στο Μεγαρο Μουσικης Θεσσαλονικης.Στον ιδιο χωρο στις 14 Φεβρουαριου «Ο χρυσοθηρας» με τον Τσαρλι Τσαπλιν και 1,2,4 Απριλιου ο «Βαφτιστικος».
*Χριστουγεννιατικο παρτυ την περασμενη Πεμπτη στο Shark από το Rotaract Club of Thessaloniki για την ενισχυση του σχολειου ειδικης αγωγης Πυλαιας και του σχολειου της Παιδοχειρουργικης κλινικης του Ιπποκρατειου νοσοκομειου.
*Σαλονι πολυτελους ξενοδοχειου με την εορταστικη διακοσμηση ,τα ανετα καθιστικα και το καλα επιλεγμενο ρεπερτοριο του ντισκ τζοκευ στην σωστη ενταση.
*Καποτε ο γιατρος Πετρος Ιμπριαλος,από τα φοιτητικα του χρονια ,ηταν κοσμικος,ακουραστος στην πιστα,παντα με τις πιο ωραιες κοπελες της Θεσσαλονικης.σως ο πιο νεαρος μπον βιβερ.Προχθες συμπτωματικα,γνωρισαμε τον γιο του,Κωστα,που κι αυτος σπουδαζει γιατρος.
*Το Νο1 του 1963 If you wanna be happy-Jimmy Soul προτεινει στους ανδρες αν θελουν να είναι ευτυχισμενοι να νυμφευθουν …ασκημη γυναικα.
*Ηταν 17 χρονων η Lesley Gore όταν η ηχογραφηση της It’s my party εγινε Νο1 το 1963.Παραγωγος ο Quincy Jones.Ηταν το πρωτο του νουμερο ένα.
*λαχιστα γιαπωνεζικα τραγουδια και καλλιτεχνες πετυχαν στις ΗΠΑ.Ηταν οι:
Kyu Sakamoto,Νο 1 το 1963 με το Sukiyaki (πρωτοτυπος τιτλος Ue o muite aruko), Pink Lady(1979), Yellow Magic Orchestra(1980).




ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ


*Προσοχη στις προσφορες.Ποτε δεν τα λενε όλα. Τηλεοραση των 1400,1800 κλπ ευρω είναι ετοιμη για την ληψη τρισδιαστατων εκπομπων,αλλα όταν θα ελθει η ωρα (που οι σταθμοι θα εκπεμπουν στο νέο συστημα)θα πρεπει να πληρωσετε αλλα 250 ευρω για αποκωδικοποιητη και δυο ζευγαρια ειδικα γυαλια.Πριν μερικες μερες παραγγειλαμε μια συσκευη 40 ιντσων,που σε ειδικη τιμη 1200 ευρω,περιλαμβανε και ένα μηχανημα blue ray player,έναν δισκο τρισδιαστατο και ένα ζευγαρι γυαλια.Τα γυαλια δεν παραδοθηκαν ποτε-με την φθηνη δικαιολογια ότι ηταν σε προγενεστερη προσφορα.Κι ακομα ο δισκος δεν επαιζε ουτε κανονικα ουτε τρισδιαστατος.Η απαντηση του καταστηματος «ισως να χρειαζεται αναβαθμιση στο internet».Το ότι μολις βγηκε από το κουτι δεν τους ξαφνιασε.Οταν προτειναμε να το παμε στο ιδιο καταστημα-προς το αεροδρομιο-για αναβαθμιση ειπαν «δεν εχουμε ιντερνετ ,αλλα ελατε να σας δωσουμε ένα φυλλαδιο με οδηγιες».Και μιλαμε γι α την πιο γνωστη γιαπωνεζικη μαρκα με την οποια μας συνδεει ατελειωτο φλερτ.

No comments:

Post a Comment