Sunday, December 19, 2010

ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΤΟ BING H MICROSOFT

H μάχη των μηχανών αναζήτησης στο διαδίκτυο παίρνει φωτιά και η Microsoft ετοιμάζεται να προσφέρει μια μεγάλη σειρά αλλαγών στη δική της πρόταση που ακούει στο όνομα Bing. Η πρώτη μεγάλη βελτίωση θα έχει να κάνει με την εμφάνιση αρχείων πολυμέσων σε όλες τις αναζητήσεις, κάτι που σημαίνει πως αν ο χρήστης αναζητήσει μέσω του Bing.com για ένα video clip του Michael Jackson, θα μπορεί με ελάχιστα clicks να το απολαύσει μέσω του YouTube ή άλλης αντίστοιχης υπηρεσίας streaming video αρχείων.

Σύντομα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και ειδικές εφαρμογές για iPhone και Android συσκευές που θα επιτρέπουν στους κατόχους τους να κάνουν τις αναζητήσεις τους από εκεί απευθείας. Ακόμη, θα προστεθούν:
- Δυνατότητα κράτησης σε εστιατόρια μέσω της ιστοσελίδας OpenTablet.com
- Εικονικές περιηγήσεις σε χάρτες των Bing Maps
- Περαιτέρω υποστήριξη για HTML5
- Καλύτερη συνεργασία με την υπηρεσία Netflix
- Νέο menu για αναζήτηση εικόνων

Μία πολύ σημαντική αλλαγή είναι και η συνεργασία με το Facebook, κάτι που σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να εντοπίσουν μέχρι και ενημερώσεις φίλων τους στη δημοφιλή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης. Το μερίδιο της Bing στην Αμερική έχει φτάσει στο 11.8% και παρόλο που βρίσκεται αρκετά πίσω από το Google, σημειώνει τεράστια άνοδο, αφού πριν από 18 μήνες το ποσοστό της ήταν μόλις 6%
Ε

No comments:

Post a Comment