Monday, December 27, 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

*Δεν ειδαμε κατι εξαιρετικο στην τηλεοραση αυτές τις ημερες.Ευτυχως που υπηρχε το «Μονος στο σπιτι» του 1990 που ειδαμε για πολλοστη φορα-και το βλεπουμε παντα με ενδιαφερον.Εδω ακουγονται:
Carol of the bells
Star of Bethlehem
Have yourself a merry little Christmas-Mel Torme
Please come home for Christmas-Southside Johnny Lyon
White Christmas-Drifters
Rockin’ around the Christmas tree-Brenda Lee
Run Rudolph run-huck BerrySanta Claus is comin’ to town
Στο ιδιο φιλμ:o Joe Pesci,που υποδυεται τον αρχηγο των δυο ληστων,ονομαζεται Harry Lime.Δανεικο ονομα από τον κεντρικο ηρωα της ταινιας του 1949 «Ο τριτος ανθρωπος».
Η χριστουγεννιατικη αυτή ταινια απεφερε 533 εκατομμυρια δολλαρια και φερεται ως η πιο εμπορικη κωμωδια ολων των εποχων.
Τα ποστερ του φιλμ με τον μικρο Κεβιν να βαζει after shave στο προσωπο του και να ουρλιαζει βασιζεται στον περιφημο ζωγραφικο εργο του Edvard Munch «The scream».
Η οικογενεια στο παριζιανικο ξενοδοχειο βλεπει στην τηλεοραση το φιλμ του 1946 It’s a wonderful life, η πιο αγαπημενη,οικογενειακη χριστουγεννιατικη ταινια των Αμερικανων.
Το τευχος του Playboy που ανακαλυπτει ο Κεβιν στο δωματιο του αδελφου του είναι από τον Ιουλιο του 1989.
Η αραχνη που περιφερεται στο σπιτι είναι μια πραγματικη ταραντουλα.
Η αεροπορικη εταιρια American Airlines με την οποια πρωι πρωι ταξιδευει η οικογενεια από το Σικαγο για το Παρισι ποτε δεν ειχε αυτή την πτηση στα δρομολογια της.
*Φιλοξενια 5 αστερων και κατι περισσοτερο στο Παρισι-για οσους αντεχουν στην εποχη αυτή της οικονομικης κρισης .Στο ξενοδοχειο Le Bristol,κοντα στην προεδρικη κατοικια και διπλα στις ακριβες μπουτικ των μεγαλων οικων.Τα δωματια από 770-980 ευρω και οι σουιτες από 1900-2300 και πανω.Το ξενοδοχειο που κτιστηκε το 1715 υπηρξε για ένα διαστημα κατοικια του κομη Castellane.
*Ο δισκος με την μουσικη υποκρουση της ταινιας του 1939 «Ο μαγος του Οζ» κυκλοφορησε για πρωτη φορα το 1956.

No comments:

Post a Comment