Friday, December 17, 2010

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΛΑΡΙ ΚΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙ ΒΙ

Λος Αντζελες
Μετά από 25 χρόνια παρουσίας στον τηλεοπτικό αέρα, η τελευταία εκπομπή του Λάρι Κινγκ μεταδίδεται το βράδυ της Πέμπτης, καθώς ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής αποσύρεται.

Η τελευταία εκπομπή «Larry King Live» θα μεταδοθεί όπως πάντα από τα στούντιο του CNN στο Λος Άντζελες στις 21:00 (ώρα ανατολικών ΗΠΑ, ξημερώματα Παρασκευής στην Ελλάδα).

Το κανάλι ανέφερε ότι θα υπάρχουν πολλές «εκπλήξεις», αλλά δεν ανακοινώθηκαν οι καλεσμένοι.

Την απόφασή του για απόσυρση δημοσιοποίησε τον περασμένο Ιούνιο, λέγοντας στους τηλεθεατές του ότι «κρεμάω τις τιράντες», ένα σήμα κατατεθέν της παρουσίας μαζί με τα χοντρά τετράγωνα γυαλιά.

Περίπου 700.000 τηλεθεατές παρακολοθούσαν την εκπομπή το 2010, οι μισοί σε σχέση με το 1998 κατά το απόγειο της δημοτικότητας με 1,6 εκατομμύρια.

Η εκπομπή του Κινγκ έχει φιλοξενήσει πολιτικούς, καλλιτέχνες και άλλες διασημότητες. Ανάμεσα στις προσωπικότητες που είχαν εμφανιστεί στην εκπομπή του ήταν ο Γιάσερ Αραφάτ, ο Μάικ Τάισον, πρόεδροι των ΗΠΑ, ακόμα και ο ιδρυτής του περιοδικού Playboy Χιου Χέφνερ.

Ο Κινγκ γεννήθηκε πριν από 77 χρόνια στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Έχει τιμηθεί με βραβείο Έμμυ, ενώ έχει πάρει τουλάχιστον 50.000 συνεντεύξεις.

No comments:

Post a Comment