Friday, February 1, 2019

VACHERON CONSTANTIN

Πολυτελείς 

«ταξιδιώτες» 

του χρόνου

Τέσσερα νέα μοντέλα της σειράς
 «Overseas» με τη σφραγίδα
 αξιοπιστίας και ακρίβειας
 της θρυλικής ελβετικής εταιρείας
       
Τα εντυπωσιακά νέα ρολόγια και χρονογράφους της σειράς Overseas παρουσίασε η φημισμένη ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας Vacheron Constantin, μεταξύ των οποίων και το «Overseas Heures du Monde – Caliber 2460 WT» που σαφώς θα αποτελέσει μαγνήτη για πολλούς επιχειρηματίες οι οποίοι περνούν τις ημέρες του χρόνου διασχίζοντας τους ωκεανούς. Και τα νέα Overseas διακατέχονται από αυτό το πνεύμα της συνεχούς μετακίνησης και του ταξιδιού καθώς εκτός από την αισθητική, την αρτιότητα και την ακρίβεια στην κατασκευή τους είναι και απόλυτα λειτουργικά και απαραίτητα. Αισθητικά, η καφέ επίστρωση στα ταμπλό, που μεταβάλλεται χρωματικά ανάλογα με το φως του ήλιου, συνεχίζει να τους προσδίδει ένα παράξενα απαλό, σοβαρό στυλ και γοητεία, ενώ τα μεταλλικά μπρασελέ παραμένουν το ίδιο άνετα και κομψά, αιώνια σύμβολα των αντρικών ρολογιών.
Με το σκούρο καφέ ταμπλό του να δείχνει την ώρα σε 37 διαφορετικά μέρη του πλανήτη,με την ακρίβεια μάλιστα της μισής ώρας και του τετάρτου, σε σχέση με τον χρόνο UTC, το «Overseas Heures du Monde» διαθέτει ένα εντυπωσιακό -στη λεπτομέρεια- ταμπλό. Στο κέντρο, υπάρχει ένας καταπληκτικός δίσκος που απεικονίζει τις ηπείρους και τους ωκεανούς και περιφερειακά του ακόμα ένας με τα ονόματα διαφόρων πόλεων. Τελος, περιμετρικά του πλατό, υπάρχουν οι γνωστές ενδείξεις της ώρας και τα υπόλοιπα λειτουργικά (σημάνσεις κλπ.). Στο ίδιο σημείο, με διαφορετική απόχρωση, υπάρχει και η ένδειξη της ημέρας ή της νύχτας, κάτι που εξυπηρετεί τα μέγιστα τους ταξιδιώτες.
Η Vacheron Constantin παρουσίασε, εκτός από το «Overseas Heures du Monde», τρία ακόμα μοντέλα («Overseas chronographe – Caliber 5200», «Overseas auto marron 4500V-110A-B146» και «Overseas petit modèle – Caliber 5300»), το ίδιο γοητευτικά στην εμφάνιση και πάντα με τη σφραγίδα μίας από τις καλύτερες εταιρείες ρολογιών στον κόσμο.

No comments:

Post a Comment