Wednesday, February 27, 2019


14o ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ διοργάνωση www.ka-business.gr , 6 Απριλίου στο ΤΗΕ ΜΕΤ , Θεσσαλονίκης


Ελάτε να δείτε ποιο είναι το νέο σύγχρονο μοντέλο επιχειρηματικότητας της χώρας μας , την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σήμερα, την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ως καταλύτη συνεργασίας με τους παραγωγικούς φορείς, τους START UPPERS μας και το ποια ΠΡΕΠΕΙ να είναι η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.  

Το 14ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ γίνεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την ΥΠΟΣΤΗΤΡΗΞΗ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών  Βορείου Ελλάδος, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης , την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων και του ΟΚ! Thess

 

 

Το 14ο Πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» θα αναδείξει τις ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, τις ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ και τις ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ της Ελλάδας.
  

ΕΛΑΤΕ να ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ τους start uppers της χώρας μας, τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ και ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ επιμένοντας ΕΛΛΗΝΙΚΑ κόντρα στις αντίξοες συνθήκες.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που καινοτομούν και επιχειρούν εντός ή εκτός ελληνικών συνόρων, μπορούμε να ελπίζουμε σε μια Ελλάδα της Δημιουργίας και της Ανάπτυξης.

Αυτούς τους ανθρώπους στηρίζει και προβάλλει εδώ και 8 χρόνια το ka-business.gr.


Οι εργασίες θα μεταδίδονται ζωντανά στο web tv του ka-business.gr μέσω livestreaming.

No comments:

Post a Comment