Saturday, February 9, 2019

ASTON MARTIN VALKYRIE AMR

Σοκ και δέος για 

την ταχύτερη Valkyrie

Νέο εξοπλιστικό πακέτο την κάνει
 κατά 8% ταχύτερη από την... «απλή»
       
Μία μεγάλη ευκαιρία δίνεται στους περίπου 150 ιδιοκτήτες της περίφημης Aston Martin Valkyrie, καθώς ένα νέο πακέτο βελτίωσης, το AMR Track Performance, υπόσχεται υψηλότερες επιδόσεις στις αγωνιστικές αναζητήσεις της Βαλκυρίας. Το νέο εξοπλιστικό πακέτο μεταβάλλει επί το αεροδυναμικότερο το bodykit και κυρίως το μπροστινό τμήμα του βρετανικού hypercar, το οποίο αποκτά επίσης ανθεκτικότερα και ικανότερα φρένα από τιτάνιο καθώς και νέους, πιο ελαφριές ζάντες από μαγνήσιο.
Το AMR Track Performance προβλέπει επίσης και μια διαφορετική ρύθμιση της ανάρτησης η οποία, συνεπικουρούμενων των νέων αντιστρεπτικών ράβδων, υπόσχεται να βελτιώσει το «κράτημα» ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες πίστας. Όλα τα παραπάνω υπόσχονται να βελτιώσουν τις επιδόσεις της Valkyrie, κάνοντας την κατά 8% ταχύτερη σε σχέση με την «απλή» εκδοχή της.
Το μόνο «πρόβλημα» που προκύπτει είναι ότι όσοι επιλέξουν το παραπάνω πακέτο δεν θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν στο δημόσιο οδικό δίκτυο μιας και οι συγκεκριμένες προδιαγραφές και εξαρτήματα δεν μπορούν να πάρουν έγκριση για δημόσια χρήση.
Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση είναι πλήρως αναστρέψιμη και οι ιδιοκτήτες που θα επιλέξουν το AMR Track Performance θα μπορούν να την επαναφέρουν κατά βούληση στην αρχική, road-legal μορφή της. Επίσης, το παζλ του πακέτου AMR Track Performance ολοκληρώνουν τρεις χρωματικές επιλογές ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση ενώ για τους ακόμα πιο απαιτητικούς, θα υπάρχουν πάντα περιθώρια περαιτέρω εξατομίκευσης, δια χειρός Q.

No comments:

Post a Comment