Thursday, February 21, 2019

Το πιο πρωτότυπο δωμάτιο ξενοδοχείου που έχετε δει ποτέ

Μια ανακαίνιση 690 εκατομμυρίων δολαρίων  σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας



Το πιο πρωτότυπο δωμάτιο ξενοδοχείου που έχετε δει ποτέ


Το ξενοδοχείο Palms στο Λας Βέγκας κερδίζει το βραβείο πιο πρωτότυπης και εντυπωσιακής σουίτας, καθώς σε δύο από αυτές έχει συμπεριλάβει γήπεδο μπάσκετ και πίστα μπόουλινγκ.
Οι συγκεκριμένες προσθήκες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ανακαίνισης 
του ξενοδοχείου η οποία κοστολογείται στα 693 εκατομμύρια δολάρια.
Στην 3.000 τ.μ. διώροφη σουίτα Hardwood Suite (η τιμή της ξεκινάει από τις 17.600 ευρώ) οι επισκέπτες της εκτός από υπερπολυτελείς ανέσεις μπορούν να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους στο μπάσκετ, καθώς στο χώρο της φιλοξενείται κανονικών διαστάσεων μισό γήπεδο μπάσκετ.
Το δωμάτιο έχει διαμορφωθεί με κρεβάτια που ενσωματώνονται στον τοίχο, έτσι ώστε την ημέρα να λειτουργεί ως χώρος άθλησης και το βράδυ ως χώρος ύπνου. Στις επιπλέον παροχές της σουίτας ένα κρυφό δωμάτιο ουίσκι, αίθουσα παιχνιδιών με πισίνα και τραπέζι για πόκερ, ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 16 άτομα και μια τραπεζαρία για 10.
Στην 1.370 τ.μ. Kingpin Suite (13.000 ευρώ την βραδιά) οι λάτρεις του μπόουλινγκ δεν θα χρειαστεί να απομακρυνθούν από τον προσωπικό τους χώρο για να περάσουν ευχάριστες ώρες με την παρέα τους, καθώς μέσα στη σουίτα έχει διαμορφωθεί πλήρους μεγέθους διάδρομος μπόουλινγκ με δύο λωρίδες.
Με έντονες διακοσμητικές επιρροές από την δεκαετία του ’70 η σουίτα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, διάφορα lounges για χαλάρωση και χώρο για διασκέδαση, λειτουργικό μπαρ, τραπέζι μπιλιάρδου και αρκετές γιγαντοοθόνες.

No comments:

Post a Comment