Monday, February 18, 2019


ΒΡΑΔΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2019. Η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του "Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας" όπως κάθε χρόνο, είναι μια ευκαιρία συνάντησης των ανθρώπων της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, μαζί με τους ανθρώπους του πολιτισμού, των Δημοσίων Σχέσεων και των Επιχειρήσεων, για ανταλλαγή ευχών για το Νέο Έτος. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε αυτούς τους θεσμούς "ζωντανούς" μέσα στον κοινωνικό ιστό της πόλης μας, γιατί μας συνδέουν και μας υποβοηθούν έτσι ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί μπροστά για το καλό του τόπου μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του, συνεχίζει σταθερά τις προσπάθειές του, με ένα δυναμικό κοινωνικό - πολιτιστικό πρόγραμμα, με δράσεις για την ευαισθητοποίηση, προαγωγή και ανάδειξη μιας κοινωνίας ενεργών πολιτών, μέσω της επικοινωνίας, του πολιτισμού, της επιμόρφωσης και της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Όπως κάθε χρόνο, σε αυτήν την "Βραδιά Επικοινωνίας" τιμώνται για την διακεκριμένη συνεισφορά τους, εκείνα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που κατά τη χρονιά που μας πέρασε, προσέφεραν σημαντικά στην σωστή και αντικειμενική ενημέρωση. Φέτος, θα τιμηθούν: Η ΝΚ Μedia Group / Free Press "Karfitsa", τα ειδησεογραφικά portal στα κοινωνικά δίκτυα THESSBOMB και THESSTODAY, η τηλεόραση κεντρικής Μακεδονίας ATLAS TV, η εφημερίδα "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" και το EURO TV, η ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και η δημοσιογράφος Χριστίνα Τσόρμπα και ο ραδιοφωνικός σταθμός CITY International 106,1 fm για την αναμετάδοση του ΣΚΑΪ. 
Η φετινή εκδήλωσή  θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης "Ο Κολοκοτρώνης" (Πλατεία Αριστοτέλους 5) την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, ώρα 8.15 μ.μ. και η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλα τα μέλη και τους φίλους του "Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας".

No comments:

Post a Comment