Monday, September 1, 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 'ΑΛΦΑ'


Την πετυχημένη εκπομπή για τα δεδομένα τις ΕΡΤ "Κυριακή στο χωριό" -όπως σας ενημερώσαμε και με παλιότερη ανάρτηση- έκλεισε ο ALPHA.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας,το κανάλι έχει αλλάξει τόσο την παρουσιάστρια όσο και την ονομασία της εκπομπής.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM η εκπομπή θα έχει τον τίτλο "Επιστροφή στο χωρίο" και η παρουσιάστρια του θα είναι η Ευτυχία Φράγκου.
Η Ευτυχία Φράγκου άνηκε στην ΕΤ3 και παρουσίαζε την εκπομπή «Balkan Εxpress».

Η εκπομπή λοιπόν του ALPHA την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου ξεκινά τα πρώτα γυρίσματα και συγκεκριμένα στα χωριά Πύρρα, Δέση, Αγ. Νικόλαος, Δροσοχώρι, Γαρδίκι και Αθαμανία του Δήμου Πύλης που θα γίνουν στις 5, 6, 7, Σεπτεμβρίου 2014.
Για τρεις ημέρες θα αναδειχθούν θέματα από τη φύση και την παράδοση των παραπάνω χωριών, όπως; Φύση-Περιβάλλον-Οικοτουρισμός, Αξιοθέατα και μνημεία της περιοχής, Κτηνοτροφία, Αλιεία ( πέστροφα ), Ήθη και Έθιμα ( νυχτέρι - επισκέψεις σε σπίτια ), Μπάνιο-Καγιάκ στον Ασπροπόταμο, Μαγειρική ( πλαστός ), Επενδυτές ( εκτροφείο πέστροφας ), Συνεντεύξεις με κτηνοτρόφους , υλοτόμους, ξενοδόχους κ.ά.Την Κυριακή 07/09, στην πλατεία του Γαρδικίου θα χορέψει το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτ. Συλλόγου Νέων Γαρδικίου.

Θα είναι, η πρώτη προβολή της εκπομπής «Επιστροφή στο χωριό», η οποία θα προβληθεί μέσα στον Οκτώβρη.

No comments:

Post a Comment