ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Monday, September 22, 2014

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ GRAND HOTEL PALACE


Δέκα χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει φέτος το πεντάστερο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace της οικογένειας Σεραφείμ Δεδέογλου, τα οποία αναμένεται να γιορτάσει με μια λαμπρή εκδήλωση.
Ηταν το 2002, όταν ο πρόεδρος του ομίλου, Σεραφείμ Δεδέογλου, εμπνεόμενος από την επιτυχία του πρώτου ξενοδοχείου του πέντε αστέρων, του Mediterranean Palace, στο κέντρο της πόλης, σκέφτηκε τη δημιουργία ενός ακόμη 5άστερου ξενοδοχείου. Στόχος της νέας του δημιουργίας ήταν η κάλυψη των αναγκών της πόλης σε συνεδριακούς χώρους.
Υστερα από δύο χρόνια, το 2004, πραγματοποιήθηκαν τα λαμπρά εγκαίνια του Grand Hotel Palace, επί της οδού Μοναστηρίου.
Η αρχική επένδυση είχε υπολογιστεί στα 25 εκατ. ευρώ, η οποία, όμως, με τις διάφορες προσθήκες στο αρχικό κτίσμα, έφτασε στα 35 εκατ. ευρώ.
Στα δέκα χρόνια λειτουργίας του ξενοδοχείου, περισσότεροι από1000.000 πελάτες έχουν διανυκτερεύσει στα 226 δωμάτια και σουίτες του.
Το προσωπικό υπολογίζεται περί τα 200 άτομα, τα οποία, με την ευγένειά τους συμβάλλουν στην επιτυχία του ξενοδοχείου, αποτελώντας παράλληλα τον πυλώνα ανέλιξης και πορείας του στο μέλλον.
«Το Grand Hotel Palace επικεντρώνεται κυρίως στο συνεδριακό τουρισμό, ενώ σε ό,τι αφορά την πελατεία του εστιάζει κυρίως σε νέες και αναδυόμενες αγορές, όπως είναι η Ρωσία, η Τουρκία, το Ισραήλ», ανέφερε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Παναγιώτης Ζελελίδης, κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσαν τα στελέχη σε ανθρώπους των ΜΜΕ της πόλης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνεδριακές αίθουσες του ξενοδοχείου, οι οποίες έχουν φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα συνέδρια των τελευταίων δέκα ετών, μπορούν να εξυπηρετήσουν συγχρόνως 3.300 άτομα με τον πιο ολοκληρωμένο, σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό.
Τέλος, να επισημάνουμε, ότι το Grand Hotel Palace είναι μέλος του ICCA, παγκοσμίως αναγνωρισμένου οργανισμού στο χώρο των συνεδρίων, καθώς και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO), από τους σημαντικότερους φορείς στο χώρο του ελληνικού τουρισμού.

No comments:

Post a Comment