Sunday, September 28, 2014

ΑΥΡΙΟ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

Δόγης στην Βενετία ο Κλούνεϊ για το γάμο του, φέρνοντας βροχή αστέρων
To ευτυχές ζεύγος «παρελαύνει» με σκάφος στη Γαληνοτάτη, με το πλήθος να συγκεντρώνεται σε κάθε γέφυρα για μία φωτογραφία   (Φωτογραφία:  Associated Press )
Βενετία
Περίπου άρχοντας της Βενετίας πρέπει να αισθάνεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Γαληνοτάτη αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ετοιμάζεται για τον γάμο του με την Αμάλ Αλαμουντίν. Τα ιταλικά ΜΜΕ παρακολουθούν εκτενέστατα κάθε βήμα του ζευγαριού, στους Βενετσιάνους κάθε τι στο δρόμο θυμίζει πως αυτές τις ημέρες γίνεται «γάμος Χόλιγουντ» ενώ στην πόλη φτάνουν λαμπεροί προσκεκλημένοι.
14 φωτογραφίες

Ο 53χρονος Κλούνεϊ διάλεξε να σπάσει τον «όρκο» του να μείνει εργένης (χωρισμένος το 1993) και ανταλλάσσει όρκους αιώνιας πίστης με την 36χρονη Αλαμουντίν σε μία από τις πιο όμορφες πόλης που θα μπορούσε να βρει. Η λάμψη όμως του χολιγουντιανού σταρ κοντεύει να κρύψει ακόμη και την αίγλη της ίδιας της Βενετίας.

Οι ιστοσελίδες των σοβαρών ιταλικών εφημερίδων αφιερώνουν τουλάχιστον δύο κομμάτια την ημέρα για το γάμο -οι σκανδαλοθηρικές φυσικά οργιάζουν. Kάμερες και φωτογράφοι πέφτουν πάνω σε όποιον καλεσμένο φτάνει, όπως τον Ματ Ντέιμον ή την Σίντι Κρόφορντ την Παρασκευή.

Η τελετή αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα σε παλάτσο ιδιοκτησίας του δήμου. Νωρίτερα, το Σάββατο το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη δεξίωση, στην οποία οι καλεσμένοι θα φτάσουν με θαλάσσια ταξί. Το ζευγάρι θα μπει στην αίθουσα του ξενοδοχείου Aman μέσω ενός μικρού τούνελ που κατασκευάστηκε ειδικά για την περίσταση.

Οι αναφορές για τους προσκεκλημένους κινούνται μεταξύ βάσιμων πληροφοριών και φημών. Αναμένονται από την Σάντρα Μπούλοκ μέχρι το ζεύγος «Μπραντζελίνα» -το σίγουρο είναι ότι οι προσκεκλημένοι δεν θα υπολείπονται του γαμπρού σε αναγνωρισιμότητα.

Τη Δευτέρα, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι αστυνομικές δυνάμειςθα βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς οι δρόμοι γύρω από το δημαρχείο θα κλείσουν και δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και γύρω από το Μεγάλο Κανάλι.

Οι αρχές της Βενετίας θέλουν να διατηρηθεί η τάξη, καθώς αναμένεται πλήθος κόσμου να κατακλύσει την πόλη για να δει τον 53χρονο ηθοποιό γαμπρό στο πλευρό της συντρόφου του, Αμαλ Αλαμουντίν.

No comments:

Post a Comment