Thursday, April 18, 2013

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013




@Τελη Απριλιου κυκλοφορει το νεο περιοδικο της Κατερινας Βελλιδη,που θα ειναι μηνιαιο και θα κυκλοφορει δωρεαν σ'ολη την Ελλαδα.
@Τις πιο θερμες μας ευχες στην δημοσιογραφο Μαρια Τζελεπη,που περναει την πιο δυσκολη στιγμη της ζωης της-καθηλωμενη στο κρεβατι ενος νοσοκομειου.
@Active man τιτλοφορειται η ιστοσελιδα του Κωστα Μπουρη για γυμναστηρια-διατροφη-αθλητικη ζωη-αθλητικες εκδηλωσεις κλπ που εγκαινιαζεται συντομα.
@Επιδειξη ανδρικων και γυναικειων δημιουργιων νεαρων σχεδιαστων μοδας της Θεσσαλονικης παρουσιασε στο πλαισιο του Money Show ο Κυριακος Κερανοπουλος.
@Εγκαινιαζεται σημερα η νεα περιοδος του Μακεδονια Παλας.
@Η τηλεοπτικη σειρα "Μαγισες" του Μακεδονια TV αποτελειται απο 178 επεισοδια.Στις ΗΠΑ παιζοταν απο το 1998-2006.Στο φιναλε του 3ου γυρου πεθαινει η Πρου και λιγο αργοτερα εμφανιζεται η αγνωστη ως τοτε 4η αδελφη.Το εντυπωσιακο διοροφο σπιτι των τριων αδελφων υπαρχει στην λεωφορο Carroll του Λος Αντζελες-και οχι στο Σαν Φρανσισκο συμφωνα με το σεναριο.
@Την Κυριακη,6μμ,στο κλειστο γυμναστηριο της Σινδου,διπλα στο Λυκειο,θα διεξαχθουν αγωνες πολεμικων τεχνων.
@Κλεινει και η δισκογραφικη  Sony τα γραφεια της στην Αθηνα.Βρεθηκε ηδη  αντιπροσωπος,αλλα ποιος αγοραζει δισκους στις ημερες μας;
@Πετρος Γυφτοπουλος,απο το "Παμε πακετο",εγκαταλειπει την εκπομπη και την Ελλαδα και μετακομιζει με την συζυγο του στην Αυστραλια.Νυμφευθηκε πριν 6 μηνες.
@Νεο καφε το Βεντι-20 στην Βαλαωριτου 20 και Τυπου.
@Επειδη φετος η Πρωτομαγια πεφτει Μεγαλη Τεταρτη θα εορτασθει την τριτη μερα του Πασχα.
@"Για ενα τανγκο" τραγουδα η Χαρις Αλεξιου στο διεθνες τραιηλερ της ταινιας  Before midnight.
@Yπηρξαν βασιλισσες  στο καρναβαλι της Ξανθης....2008- Λαουρα Ναργες,2009-Κατερινα Στικουδη,2010-Δημητρα Αλεξανδρακη,2011- Σασα Μπαστα,2012-Εμινε Γεσιρ.
@Παρτυ για φιλανθρωπικο σκοπο με εισοδο 10 ευρω την Πεμπτη 25 Απριλιου,απο 9μμ,στο Shark.
@18 Μαιου ο τελικος γυρος της φετινης Γιουροβιζιον απο το Μαλμε της Σουηδιας.
@Απο την Τριτη και καθε πρωι για 5 ωρες(8-1) ο Δημητρης Παπανωτας σε ενα διαφορετικο morning show απο την συχνοτητα 91,1 στην Θεσσαλονικη.
@Με την εκπομπη για την Σιερα Λεονε  ο Αντωνης Κανακης ειχε την πιο καλη του στιγμη στην τηλεοραση-και τιτλο τιμης για την υπολοιπη τηλεοπτικη καριερα του-κι ας επικριθηκε αδικα απο τεμπεληδες κι αδιαφορους συναδελφους του.
@Απολαυστικη η κυριακατικη εκπομπη του Michel Drucker "Vivement Dimanche" απο την TV 5-Europe.Mε τα μεγαλυτερα αστερια του παρελθοντος και παροντος.

No comments:

Post a Comment