Friday, April 19, 2013

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ


Δημήτρης Παπανώτας
Ο Δημήτρης Παπανώτας επιστρέφει!
Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μετά από απουσία λίγων μηνών, επιστρέφει ξανά στα ερτζιανά και στη μεγάλη του αγάπη το ραδιόφωνο.
Το ισχυρό χαρτί των ραδιοφώνων, ο Δημήτρης Παπανώτας, με τους Ραδιομύθους, επιστρέφει στα ερτζιανά, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη(91,1 FM), Χαλκιδική, Κεντρική Μακεδονία (Πέλλα, Πιερία, Κιλκίς, Ημαθία) και σύντομα και αλλού.
Όπως λέει ο Δημήτρης: "Το παρεάκι που φτιάξαμε χρόνια τώρα στην Αθήνα ξαναμαζεύεται και υποδέχεται και νέα μέλη απο την περιφέρεια.
Ειδικά για τους παλιούς καλούς δοκιμασμένους ακροατές απο την Αθήνα, να σας πω, ότι θα βγαίνουμε απο το Paradise radio 104,6 και η συντροφιά μας δε θα διακόπτεται πια απο κανέναν ενοχλητικό στις 10 το πρωί. Θα είμαστε μαζί κάθε πρωί, όλο το πρωί από τις 8.00 μέχρι τις 13.00 !!!!!!!!
Συντονιστείτε λοιπόν στους 104,6 ή μέσω ίντερνετ στο www.paradiseradio.gr. Ήδη παίζουν τρέιλερς και σύντομα αρχίζουμε εκπομπή.

Ευχαριστώ θερμά όλους και σύντομα ραντεβού στον Αέρα. Σε συχνότητες που μας εξασφαλίζουν πλήρη ελευθερία λόγου και ρεπερτορίου. Μια που το είπα, στην εκπομπή θα ακούμε τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Φιλιά μωρά".
Με αυτό το μήνυμα μέσω facebook ο Δημήτρης ανακοίνωσε ότι επιστρέφει και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

No comments:

Post a Comment