Sunday, April 21, 2013

KYΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

@27 Απριλιου ο Βασιλης Παπακωνσταντινου στο Love Casual Living(Εθνικης Αντιστασης16).Εισοδος με ποτο 15 ευρω.Στον ιδιο χωρο 26 Απριλιου Tonis Sfinos,28 Απριλιου Ευανθια Ρεμπουτσικα και 4-5 Μαιου η Γλυκερια και ο Αγαθων.
@Οσοι εχουν υπολογιστη ενημερωνονται τωρα πια πιο γρηγορα,αμεσα για τις εξελιξεις σ'ολο τον πλανητη-χωρις να περιμενουν την καποτε απαραιτητη σε καθε σπιτι εφημεριδα.
@Αρχιζει αυριο ο Δημητρης Παπανωτας την καθημερινη 5ωρη εκπομπη(8πμ-1μμ),που ειδικα στην Θεσσαλονικη θ'ακουγεται απο τον Venus(91,1 FM).
@Στην ΕγνατιαTV οι νεοι παρακολουθουν την εκπομπη του Τασου Ριζοπουλου,ο οποιος εχει ανεση στην εκφορα του λογου,εχει κεφι  και ειναι ενημερωμενος για τα καλλιτεχνικα.
@Στο αθλητικο κεντρο Forum παιζει squash ο Αντωνης Κανακης-ετσι διατηρειται σε φορμα τον χειμωνα.
@Ποσες ακομα στασεις εργασιας η απεργιες αντεχει ακομα η ιστορικη εφημεριδα "Μακεδονια",πριν κλεισει για παντα;
@Mr Fighter για τον καλυτερο αθλητη της χρονιας στο kick boxin' οργανωνει τον Νοεμβριο στο Αλεξανδρειο Αθλητικο Μελαθρον η εταιρια αθλητικων μηχανηματων  Everlast.
@Καποτε ηταν πιο ησυχες οι μερες και οι νυχτες.Τα τελευταια χρονια οι αυτοματοι συναγερμοι αυτοκινητων και οικιων ενεργοποιουνται με το παραμικρο  και ο οξυς και δυνατος ηχος ξεκουφαινει.
@"Τα ματια της πεταλουδας" του Λορκα παρουσιαζει και σημερα,8μμ, με ελευθερη εισοδο στο Θεατρακι Χηλης στην Καλαμαρια η Θεατρικη Ομαδα του 6ου Γυμνασιου Καλαμαριας.
@Πρωταθλημα kick boxin' σημερα ,6μμ,στην Σινδο.
@Στην 10ετια  του 60 η μουσικη ενημερωση μας βασιζοταν στα περιοδικα Hit Parader,16,Salut les Copains.
@Aυξηθηκαν οι ερασιτεχνες ψαραδες στην Θεσσαλονικη σ'ολο το μηκος της θαλασσιας ζωνης.Η προκληση ενος δωρεαν γευματος ειναι μεγαλη.Τα υποπτα,ακαταλληλα για αλιεια νερα του Θερμαικου δεν φαινεται να τους αποθαρρυνουν.
@Αρχισε στην πλαζ Αρετσους η ετησια ανθοκομικη εκθεση.

No comments:

Post a Comment