Friday, April 26, 2013

ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΡΟΚ


Η Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση διοργανώνει συναυλία μουσικής Μπαρόκ με απαγγελία ποίησης, 
το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 και ώρα 8:00 μ.μ., 
στα γραφεία της Ε.Ε.Μ.Ε., Ερμού 7, 3ος όροφος.
Θα ακουστούν έργα Τ. Ταρτίνι, Φ. Μπέντα, Γ.Φ. Χαίντελ  κ.άΘα αναγνωστεί ποίηση Τ. Παβέζε, Μ. Μαίτερλινγκ, Τ. Μπωλνταίρ κ.ά.
ΑΦΙΣΑ ΕΕΜE Α3 2 01
Σπύρος Τάκας, βιολί
Κατερίνα Παπάζογλου, πιάνο
Ποιήματα διαβάζει: η Εριφύλη Δαμιανού
Είσοδος Ελεύθερη

page-0


Άλλα νέα που ίσως σας ενδιαφέρουν
Νέοι καλλιτέχνες συμπράττουν με την Κ.Ο.Θ. στο πλαίσιο της συναυλίας για την    

                                                    Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης με αφορμή την Ευρωπαϊκή Μέρα της Μουσικής και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης διοργανώνει συναυλία στο Μ.Μ.Θ. στις 21/06 αφιερωμένη στους νέους μουσικούς.

Η Κ.Ο.Θ. για τη συναυλία αυτή καλεί σε ακροάσεις νέους καλλιτέχνες οι οποίοι θα συμπράξουν με την Κρατική Ορχήστρα και θα εκτελέσουν το πρόγραμμα της συναυλίας δίπλα στους μουσικούς της Κ.Ο.Θ. Oι ακροάσεις θα γίνουν στα όργανα: όμποε, κόρνο, βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο και κρουστά.
Δικαίωμα συμμετοχής στις ακροάσεις έχουν νέοι καλλιτέχνες ηλικίας από 8 έως 19 ετών (για τα κοντραμπάσα έως 23 ετών), από τους οποίους θα ζητηθεί να εκτελέσουν έργο ή έργα δικής τους επιλογής και διάρκειας έως 10 λεπτά.
Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Μαΐου και Κυριακή 19 Μαΐου 2013, στην Αίθουσα Δοκιμών της Κ.Ο.Θ. (Λεωφ. Νίκης 73- Θεσσαλονίκη), από τις 10 πμ.
Κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Κ.Ο.Θ. (www.tsso.gr)

No comments:

Post a Comment