Monday, April 22, 2013

MOBILE BOARDING PASSΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PASSBOOK



Aegean airlines mobile siteΗ AEGEAN καινοτομεί για άλλη μια φορά και προσφέρει στους επιβάτες της σύγχρονες λύσεις, με στόχο τη βελτίωση της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας.
Διευρύνοντας τις mobile υπηρεσίες που παρέχονται από το mobile site (mobile.aegeanair.com) και από τις εφαρμογές για iPhone & Android κινητά, η Aegean συνεχίζει να πρωτοπορεί προσφέροντας την υπηρεσία Mobile Boarding Pass τώρα & μέσω του Passbook.
Η υπηρεσία Mobile Boarding Pass της AEGEAN γίνεται συμβατή με το Passbook, την εξελιγμένη εφαρμογή του iPhone, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλους τους επιβάτες της – κατόχους iPhone/ iPod touch (με λογισμικό iOS6 και μεταγενέστερο), να συγκεντρώνουν όλα τα Mobile Boarding Passes τους, σε ένα σημείο στο κινητό τους.
Με αυτό τον τρόπο, η πρόσβαση στις κάρτες επιβίβασης είναι εφικτή ανά πάσα στιγμή, χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Internet.
Μέσω της εύχρηστης εφαρμογής Passbook, το Mobile Boarding Pass της πτήσης εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη του κινητού (Lock screen) καθώς πλησιάζει η προγραμματισμένη ώρα επιβίβασης ή όταν προσεγγίσει ο επιβάτης το χώρο του αεροδρομίου, διευκολύνοντας έτσι την διαδικασία επιβίβασης.
Οι επιβάτες, μόλις ολοκληρώσουν τη διαδικασία του Mobile Check-in, μπορούν απλά να επιλέξουν το εικονίδιο “Add to Passbook” και να προσθέσουν το Mobile Boarding Pass στην εφαρμογή. Εναλλακτικά, μέσω της υπηρεσίας web check-in, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν το εικονίδιο “Add to Passbook”, που εμφανίζεται στο Mobile Boarding Pass που έχουν ζητήσει να λάβουν.

No comments:

Post a Comment