Wednesday, March 20, 2013

EKΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ


Από τη νέα σχολική χρονιά, με μια σειρά από πρωτοβουλίες, το Ανατόλια εκσυγχρονίζει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της εκπαίδευσης που προσφέρει:
  • Το Κολλέγιο θα εφαρμόσει από το Σεπτέμβριο του 2013 στην Α’ Γυμνασίου  τοMiddle Years Program (MYP), μία τομή στον τρόπο οργάνωσης των μαθημάτων, ώστε οι μαθητές να αντεπεξέρχονται με επιτυχία στους σύγχρονους ακαδημαϊκούς τους στόχους και ταυτόχρονα να αποκτούν όλες τις δεξιότητες που ο σύγχρονος κόσμος απαιτεί.
  • Το campus του Ανατόλια θα χωροθετηθεί για τον καλύτερο συντονισμό της σχολικής ζωής κατά ηλικιακή κατηγορία, με τη μεταφορά των δύο Γυμνασίων στη μία πλευρά του campus και των δύο Λυκείων στην άλλη.
Το Ανατόλια, με αίσθημα ευθύνης για τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει σχεδόν κάθε ελληνική οικογένεια, έμπρακτα στέκεται δίπλα στις οικογένειες για να μπορέσει να κάνει όσο πιο προσιτή γίνεται την ποιοτική εκπαίδευση.
  • Διευρύνει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα υποτροφιών του προσφέροντας σε μαθητές της Α΄ Γυμνασίου 27 υποτροφίες που για τα έξι χρόνια ανέρχονται στο ποσό του 1.000.000 ευρώ.
  • Προχωρά σε μείωση διδάκτρων για τις τάξεις του Γυμνασίου (ενδεικτικά  δίδακτρα Α΄ Γυμνασίου 7.700 ευρώ + 500 ευρώ μεταφορικά) διατηρώντας  παράλληλα όλες τις υπάρχουσες διευκολύνσεις πληρωμής. 

No comments:

Post a Comment