Saturday, March 2, 2013

Η ΩΝΤΡΕΥ ΧΕΠΜΠΟΡΝ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ




Η αιώνια σταρ Όντρεϊ Χέπμπορν εξακολουθεί να γοητεύει και η διαχρονική λάμψη της είναι τόσο δυνατή που το πρόσωπό της επιλέγεται για να πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις 20 χρόνια μετά το θάνατό της.
Η βρετανική μάρκα σοκολάτας Galaxy επέλεξε την πρωταγωνίστρια-σύμβολο θηλυκότητας και κομψότητας για να διαφημίσει το προϊόν της σε μια καμπάνια στηριγμένη επάνω στο πρόσωπο και το στιλ της Όντρεϊ. Το σποτάκι, με φόντο την ιταλική ακτή Αμάλφι, νοσταλγικό και έξυπνο, χρησιμοποιεί τις εκφράσεις της σταρ, που τη βρίσκουμε καθισμένη στη θέση ενός λεωφορείου.
Κοιτάζοντας τη σοκολάτα μέσα στην τσάντα της, χαμογελά κι εντοπίζει με το βλέμμα της έναν όμορφο άντρα που σταματάει το σπορ αυτοκίνητό του ακριβώς δίπλα. Η κοπέλα κατεβαίνει από το λεωφορείο, «κλέβοντας» το πηλίκιο του οδηγού, το οποίο φοράει στον άνδρα, κάθεται στο πίσω κάθισμα του κάμπριο και δοκιμάζει ένα κομμάτι από τη σοκολάτα, απολαμβάνοντας τη διαδρομή. Με μουσικό χαλί το θρυλικό «Moon River» (από το «Πρόγευμα στο Τίφανι») το σποτάκι καταλήγει στο μότο «Γιατί να έχεις βαμβάκι όταν μπορείς να έχεις μετάξι;»
Παρά τις φωνές που αντέδρασαν στη χρησιμοποίηση του προσώπου της Χέπμπορν για το διαφημιστικό, οι γιοί της ηθοποιού Σον Φερέρ και Λούκα Ντότι επέτρεψαν το γύρισμα, ενώ να θυμίσουμε ότι η προηγούμενη διαφήμιση που γυρίστηκε με ηρωίδα τη διάσημη μητέρα τους ήταν πριν από περίπου επτά χόνια, από την εταιρεία Gap η οποία χρησιμοποιούσε ... τέσσερις μαζί Οντρεϊ Χέμπορν σε χορευτικό από την ταινία «Funny Face», με διαφημιζόμενο προϊόν ένα παντελόνι και το τραγούδι των AC/DC «Back in Black» να ολοκληρώνει το αλλόκοτο αυτό μείγμα. Δείτε το στη συνέχεια:

No comments:

Post a Comment