Saturday, March 28, 2020


ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  28/3/20

@Το είπε η Άννα Βίσση ‘ναι είχα δεσμό με τον Γιώργο Νταλάρα .Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά όλα αυτά τα χρόνια κρατούσαμε την σχέση μας μυστική. Με τον Γιώργο τα έφτιαξα αμέσως μόλις ήρθα από την Κύπρο σε ηλικια16 ετών. Ηταν ένα υπέροχο αίσθημα που κράτησε πέντε χρόνια. Κάποτε τελείωσε’. 
@το πρώτο τραγούδι της Ρίτας Σακελλαριου ηταν ‘στην αγορά του Πειραιά, 5-6 γεροντάκια’.
 @συμμαθητές στο ίδιο κολλέγιο στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου .
@νομάρχης Αρκαδίας υπήρξε ο πατέρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη. 
@14 δωμάτια περιλαμβάνουν τα ιδιαίτερα προεδρικά διαμερίσματα του Λευκού Οίκου που αντιστοιχούν σε επτά λουτρά – τουαλέτες. 
@50 τόνους μπογιας χρειάζεται ο πύργος του Άιφελ για να φρεσκαριστει το χρώμα του. 
@τι έγινε η Μαίρη Φαρμάκη που είχε χρησιμοποιηθεί ως σωσίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη σε ορισμένες σκηνές της 'Αστέρως' ...πέθανε από καρκίνο τον Ιανουάριο του 2012 .
@Ο πρώτος ηθοποιός που η φωτογραφία του δημοσιεύτηκε στο εξωφυλλο του περιοδικόυ Τime ήταν ο Τσάρλι Τσάπλιν. Συνέβη στις 6 Ιουλίου 1925 .
@μαθητής στο πέμπτο γυμνάσιο αρρένων της Θεσσαλονίκης ήταν ο Χάρρυ Κλυνν.
@το 1970 ο Σιλβέστερ Σταλόνε είχε παίξει στην ταινία πορνό 'πάρτυ στο σπίτι της Kitty και του επιβήτορα’.
@ κυκλοφόρησαν στο εξωτερικό άλλα δεν έγιναν μπεστ σέλερ τα βιβλία ‘το βιβλίο όλων εκείνων που δεν χωνεύουν τις γάτες’ και ‘101 τρόποι για να αξιοποιήσετε μία ψόφια γάτα’ .
@πριν από χρόνια γενικός διευθυντής του παριζιάνικου οίκου μόδας ‘Ντελουκα’ στο Παρισι ανέλαβε ένας έλληνας, ο Νίκος Αποστολόπουλος.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment