Saturday, March 28, 2020

Κορωνοϊός: Ετσι περνούν στην καραντίνα οι Ομπάμα -Τι δήλωσε η Μισέλ στην Ελεν ντε Τζενέρις



Για το πώς έχει αλλάξει τη ζωή τους και πώς περνούν την καθημερινότητά τους τα μέλη της οικογένειας Ομπάμα λόγω του κορωνοϊού, μίλησε στην Ελεν ντε Τζενέρις, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.


Μέρος της ρουτίνας τους πλέον, αποτελούν το Netflix, οι τηλεδιασκέψεις και τα online μαθήματα στο κολέγιο. Με τις κόρες του Μαλία και Σάσα να έχουν επιστρέψει από το κολέγιο, η οικογένεια προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς της, δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα.


«Προσπαθούμε να οργανώσουμε τις μέρες μες. Όλοι είμαστε εδώ. Τα κορίτσια έχουν γυρίσει και από τη στιγμή που τα μαθήματα γίνονται online, βρίσκονται η κάθε μία στο δωμάτιο της και κάνουν τα μαθήματά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά για τις κόρες της, μιλώντας στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια μέσω τηλεφώνου. Μάλιστα, βίντεο από τη συνομιλία τους ανέβασε η ίδια η Ελεν ντε Τζενέρις στο Twitter.

Όσο για τον σύζυγό της, Μπαράκ, η Μισέλ Ομπάμα, είπε: «Νομίζω ότι ο Μπαράκ είναι.. Δεν ξέρω πού είναι. Μιλούσε στο τηλέφωνο κι εγώ μόλις τελείωσα με μια τηλεδιάσκεψη… Απλά προσπαθούμε να κρατήσουμε μια ρουτίνα.. έχουμε επίσης και το Netflix».


Η Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε αισιόδοξη και πιστεύει ότι μέσα από όλη αυτή την κρίση με το κορωνοϊό, θα βγει κάτι καλό, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο.

«Αλλά κοιτώντας τη θετική πλευρά, ξέρω ότι μας αναγκάζει να συνεχίσουμε να καθόμαστε μεταξύ μας, να έχουμε πραγματικές συνομιλίες, να θέτουμε πραγματικά ερωτήσεις και να βρίσκουμε τρόπους για το πώς μπορούμε να κρατήσουμε τον εαυτό μας απασχολημένο χωρίς τηλεόραση ή υπολογιστές», είπε συγκεκριμένα. «Είναι μια καλή άσκηση που μας υπενθυμίζει ότι απλά δεν χρειαζόμαστε πολλά πράγματα από αυτά που έχουμε», επεσήμανε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

No comments:

Post a Comment